Τσεκάρει παίκτες ο Τούντορ

Από inpaok.com: Ο Ιγκόρ Τούντορ θα τεστάρει σήμερα (10/10) την ετοιμότητα αρκετών παικτών του σε φιλικό της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ με την Κ20 του Βλάνταν Ίβιτς που θα γίνει στη Νέα Μεσήμβρια, πριν δώσει σε όλους ένα διήμερο ρεπό.
Πηγή: inpaok.com
Τσεκάρει παίκτες ο Τούντορ

Παράλληλα θα τσεκάρει και τα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα νέων του Δικέφαλου, από όπου πολλά παιδιά έχουν κερδίσει θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο Κροάτης τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες καθώς λείπουν οι διεθνείς (Τζιόλης, Αθανασιάδης, Πέλκας, Κίτσιου, Όλσεν, Μακ, Σάμπο, Κάτσε, Μυστακίδης, Χαρίσης) αλλά υπάρχουν και ορισμένοι τραυματίες.

Χθες ο Παναγιώτης Γλύκος δεν συμμετείχε προληπτικά -λόγω επιβάρυνσης στον προσαγωγό- στο πρόγραμμα, ο Μαλεζάς προφυλάχθηκε από ένα μέρος της προπόνησης προληπτικά, λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίασε λόγω ασθένειας, ενώ ο Κωνσταντινίδης διανύει την πρώτη εβδομάδα αποθεραπείας του από τη θλάση που υπέστη στο ματς με τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (4/10).

Ο Τσίμιροτ βρίσκεται στο τελικό στάδιο επανένταξης και έτσι δύσκολα θα παίξει ενώ Αντόνις και Λέοβατς που προπονούνται κανονικά, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε ακόμη...