Ξεπέρασε την «κατοστάρα»

Από metrosport.gr: Περισσότερα από 100.000 ευρώ έχει κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έως και σήμερα, από τις ποινές που της επιβλήθηκαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.
Πηγή: metrosport.gr
Ξεπέρασε την «κατοστάρα»

Το ποσό που ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, είναι πολύ μεγάλο και κάλλιστα θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί για άλλες ανάγκες της ΠΑΕ. Ευτυχώς που υπάρχει ο Ιβάν Σαββίδης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση στην «Μικράς Ασίας» η δυσφορία θα ήταν εντονότατη.

Χθες η πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας τιμώρησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με πρόστιμο 13.000 ευρώ, για τους είκοσι πυρσούς, τις 8 κροτίδες και συνθήματα που φώναξαν οι οπαδοί της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν προσθέσουμε και τα πρόστιμα από τις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, το συνολικό ποσό μόνο για την Ελλάδα φθάνει στις 63.000 ευρώ.

Δεν ξεχνάμε και τις 48.000 ευρώ που επιβλήθηκαν ως ποινή στον ΠΑΟΚ από την ΟΥΕΦΑ για τις πρώτες αγωνιστικές στο Γιουρόπα Λίγκ. Στο σύνολο λοιπόν το «κοστούμι» ανέρχεται στις 111.000 ευρώ. Και ακόμη δεν έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ ποιο θα είναι το ποσό που θα πληρώσει για τα γεγονότα με την Ντορτμουντ. Εκεί, μπορεί να φθάσει ακόμη και τις 100.000 ευρώ σύμφωνα με όσα έγραψε ο Τούρκος παρατηρητής.

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει τα πέρισσότερα

Για να τα λέμε όλα πάντως, αναφορικά με το θέμα των προστίμων που επιβάλλονται στις ομάδες από την πρωτοβάθμια επιτροπή της Λίγκας, το ύψος των ποινών που έχουν ανακοινωθεί είναι πολύ μεγαλύτερο για τον ΠΑΟΚ σε σύγκριση με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, για τους πυρσούς, τα βεγγαλικά, τις κροτίδες και συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της, κλήθηκε να πληρώσει αυτό το ποσό των 63.000 ευρώ όπως αναφέρουμε και σε άλλο θέμα στο metrosport.gr. Την ίδια στιγμή, παρατηρείται το «φαινόμενο», σε άλλες ομάδες, οι οπαδοί των οποίων επίσης ανάβουν πυρσούς και ρίχνουν κροτίδες ή φωνάζουν συνθήματα, τα χρηματικά ποσά που καλούνται να πληρώσουν για τις «διάφορες παραβάσεις» να είναι κατά πολύ λιγότερα. Το θέμα προβληματίζει έντονα τον ΠΑΟΚ γιατί αν σε 6 αγωνιστικές πληρώνει 63.000 ευρώ, τι αλήθεια μπορεί να συμβεί στην συνέχεια; Η Κατάσταση ηδη έχει ξεφύγει.

Διαβάστε ακόμη...