«Όλα να μπουν σε μια τάξη»

Από gazzetta.gr: Ο Δημήτρης Πέλκας χαρακτήρισε ξεχωριστή στιγμή το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα, ασχέτως των συνθηκών και ευχήθηκε να μπουν όλα σε μια τάξη.
Πηγή: gazzetta.gr
«Όλα να μπουν σε μια τάξη»

«Είναι όνειρο κάθε παίκτη να παίζει στην εθνική. Η στιγμή ήταν πολύ ξεχωριστή άσχετα με τις συνθήκες του αγώνα. Σε κάθε ματς θα προσπαθήσω να δίνω τα πάντα, να είμαι συγκεντρωμένος, να βοηθήσω την ομάδα και εύχομαι όλα να μπουν σε μια τάξη και να επιστρέψουμε στις θετικές εμφανίσεις» δήλωσε ο διεθνής πλέον μεσοεπιθετικός, προσθέτοντας:

«Είναι σημαντικό να έχεις κάτω το κεφάλι γιατί μόνο έτσι πετυχαίνεις στόχους. Συνεχίζω έτσι με πολύ δουλειά και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Δεν πιστεύω πως υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να παίζει ανεξάρτητα απ' το ματς. Είναι τιμή να φοράς το εθνόσημο και σε κάθε ματς κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει και να δίνει το 100%. Την Κυριακή θα μπούμε για να κερδίσουμε και να τελειώσουμε αυτή τη φάση με μία νίκη για να επανέλθει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Υπάρχει ποιότητα αρκεί να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να δούμε σοβαρά το πράγμα».

Διαβάστε ακόμη...