Σούλης, ο μακροβιότερος!

Από novasports.gr: Ο Σούλης Μαρκόπουλος είναι επικεφαλής του πάγκου του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» γνωρίζουν ότι έχουν στην τεχνική ηγεσία μία πολύ σημαντική και έμπειρη προσωπικότητα.
Πηγή: novasports.gr
Σούλης, ο μακροβιότερος!

Αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός μετράει τις περισσότερες συμμετοχές ως προπονητής στο ελληνικό πρωτάθλημα έχοντας συνολικά περάσει από τον πάγκο επτά ομάδων στην προπονητική του καριέρα.

Συγκεκριμένα, ο Μαρκόπουλος έχει καθίσει στον πάγκο των Δημόκριτου, Ηρακλή, Άρη, Μακεδονικού, ΑΕΚ, Αμαρουσίου και ΠΑΟΚ μετρώντας συνολικά 505 εμφανίσεις.

Μάλιστα, στον πάγκο του «δικεφάλου του Βορρά» ο Μαρκόπουλος βρίσκεται από το 2009 ενώ τον είχε αναλάβει και τις σεζόν 1993/94 και 2005/06.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Γιάννης Ιωαννίδης μετρώντας 489 συμμετοχές έχοντας καθίσει στον πάγκο των Άρη, Ολυμπιακού και ΑΕΚ ενώ στην τρίτη θέση ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με πέντε συμμετοχές λιγότερες έχοντας κοουτσάρει συνολικά έντεκα ομάδες (Λάρισα, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πατρών, Ηρακλής, Κολοσσός, Καβάλα, Ηράκλειο, Μαρούσι, Άρης, Ολύμπια, ΑΕΚ).

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς με 400 συμμετοχές, όλες στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχοντας 393 συμμετοχές με Άρη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...