Χαλβατζάκης: «Αλλάζει επίπεδο ο Άρης, σταθερή δύναμη ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος μίλησε για το πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα, για την έλευση του κόσμου στα γήπεδα
Πηγή: metrosport.gr
Χαλβατζάκης: «Αλλάζει επίπεδο ο Άρης, σταθερή δύναμη ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

 

 

 

«Η εκδήλωση για την προβολή του αφιερώματος που δημιούργησε η Nova για τις 14 ομάδες που παίρνουν μέρος στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ήταν εξαιρετική. Το αποτέλεσμα του ντοκιμαντέρ ήταν πολύ καλό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι’ αυτό. Αν δεν ήταν η NOVA δε ξέρω πως θα ήταν σήμερα το μπάσκετ. Ο έτερος της παρέας είναι ο ΟΠΑΠ».

 

 

 

 

 

Για το πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα: «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι θα είναι πολύ καλύτερο από πέρυσι και πιο ανταγωνιστικό. Το μπάσκετ έχει σταθεροποιηθεί παρά την τεράστια οικονομική κρίση που περνάει η χώρα. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε αισθητά, ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος. Να μη σας ξεγελάει η ήττα της ΑΕΚ στο «Nick Galis Hall» θα είναι πολύ δυνατή φέτος. Ο Άρης με την έλευση του Νίκου Λάσκαρη, είναι μια μεταμορφωμένη προς το καλύτερο ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ παραμένει μια σταθερή δύναμη. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή τον Σούλη Μαρκόπουλο που στηρίζει όλη την προσπάθεια. Οι αποστάσεις δεν είναι οι χαώδης που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

 

 

 

 

 

Για τον αν ο κόσμος έρχεται στα γήπεδα: «Από το 2012 και μετά έχουμε αλματώδη αύξηση στα εισιτήρια με αποκορύφωμα την περσινή χρονιά που ξεπέρασε τα 320.000 εισιτήρια».  

Διαβάστε ακόμη...