Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Κάτσε

Από inpaok.com: Με τον Εργκους Κάτσε υπάρχει μια εκκρεμότητα. Σοβαρή εκκρεμότητα. Στην ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του αναφερόμαστε. Από το καλοκαίρι πήρε μήνυμα από την ΠΑΕ ότι υπάρχει πρόθεση να ξεκινήσουν οι συζητήσεις.
Πηγή: inpaok.com
Σε… αναμμένα κάρβουνα ο Κάτσε

Πέρασαν τρεις μήνες σχεδόν από τότε χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη. Ο Κάτσε περιμένει στο ακουστικό του την κλήση της ΠΑΕ καθώς δεν μπορεί να ξεκινήσει μόνος του τη διαδικασία συζητήσεων. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Αλβανού ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2017.

Ο μάνατζερ το πρόβλημα;

Η καθυστέρηση ίσως οφείλεται στον μάνατζερ του παίκτη. Ο Κάτσε (όπως και ο Κωνσταντινίδης) εκπροσωπείται από τον Ευαγγελόπουλο που είναι γνωστό ότι δεν έχει συμπάθειες στην Τούμπα από τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα του Τζανδάρη.

Σε κάθε περίπτωση θα αναζητηθεί λύση καθώς πρόθεσης της ΠΑΕ είναι να προχωρήσει σε συζητήσεις και με τους δυο ποδοσφαιριστές για νέα συμβόλαια που θα συνάδουν με την προσφορά τους και θα καλύπτουν οικονομικά, τόσο τον Εργκους Κάτσε όσο και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...