«Έκκληση στον Σαββίδη να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε στον Arena fm και ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Το όνομα του πρωταθλήματος είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσουν οι φίλαθλοι, για το πώς θα λεγόμαστε. Μια μέτρηση. ΜπΆσκετ Λιγκ, Α1, ή κάτι άλλο.
Πηγή: arenafm.gr
«Έκκληση στον Σαββίδη να μπει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα δούμε το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με τουλάχιστον 6 πολύ καλές ομάδες.

Οι ομάδες είναι ακόμα ανέτοιμες που θα φτάσουν στην καλύτερη φόρμα τους την άνοιξη. Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης με εξαιρετική ατμόσφαιρα και πολύ καλό θέμα, ο ΠΑΟΚ κλπ.
Από το δύο ταχυτήτων να πάμε σε πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων είναι κάτι. Τα πράγματα δε θα είναι φέτος εύκολα για τους μεγάλους. Ο πρωταθλητής θα έχει 5-6 ήττες. Θα έχει εκπλήξεις.

Έχουμε σύμβαση με ΟΠΑΠ μέχρι τέλους της σεζόν. Μετά θα δούμε.

Με έχει εντυπωσιάσει ο κύριος Λάσκαρης. Αν έχει τον κόσμο δίπλα του με υπομονή θα κάνει σπουδαία πράγματα. Το ίδιο θέλω και από τον κύριο Σαββίδη. Του απευθύνω δημόσια έκκληση. Πρέπει να εντάξει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στα σχέδιά του ο κύριος Σαββίδης. Και αν το κάνει μπορεί να μπει σφήνα στους δυο μεγάλους. Έτσι θα αποκτήσει και πάλι όραμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη...