Ο Σαββίδης αποφασίζει για Θέρμη

Από onsports.gr: Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το θέμα του προπονητικού κέντρου στην Θέρμη ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: onsports.gr
Ο Σαββίδης αποφασίζει για Θέρμη

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται διστακτικός για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα, ελέω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην χώρα, ενώ υπάρχει δυσαρέσκεια για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στον αποχαρακτηρισμό των στρεμμάτων στην Θέρμη, όπου ο Δήμος δεν μπορεί να τα παραχωρήσει στους «ασπρόμαυρους».

Τις προηγούμενες μέρες, συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη προχώρησαν σε μελέτες, όχι μόνο για το έργο στη Θέρμη, αλλά και για την Νέα Μεσημβρία και αν υπάρχει ρίσκο για την επέκταση των εργασιών στο προπονητικό κέντρο που έχει αυτή τη στιγμή ο «Δικέφαλος». Εκεί υπάρχουν οι υποδομές για περισσότερα έργα, όπως ο ανεμοφράκτης και η προσθήκη νέων γηπέδων, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον ομογενή επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ισχυρός άνδρας» του ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση άμεσα, κάτι που κρίνεται αναγκαίο, μια και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το έργο στην Θέρμη, θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την βελτίωση του αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...