Αποφασίστε παιδιά!

Από inpaok.com: Μπάχαλο έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τα εισιτήρια του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο και κατά πόσο θα υπάρχουν φίλαθλοι και των δυο ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
Αποφασίστε παιδιά!

Μετά τη συμφωνία των δυο ομάδων και τη θετική απάντηση που έδωσε χθες ο Δικέφαλος για ανταλλαγή 7.000 εισιτηρίων, ήρθε το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις να ξεκαθαρίσει πως με εντολή του Σπύρου Παπαπαθανασάκη, ο Ηρακλής δεν θα παραχωρήσει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, από χθες αργά το βράδυ και σήμερα υπάρχει μια άλλη... τάση που εκφράζεται από τον υπεύθυνο ασφαλείας των «κυανολεύκων» Μάκη Σαρλή. Ο τελευταίος μίλησε πριν λίγο στον Arena fm τονίζοντας: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα έρθουν στο Καυτανζόγλειο από το βουνό και εμείς θα πάμε στην Τούμπα από τη θάλασσα. Εμείς είπαμε σας δίνουμε 7 χιλάδες για να πάρουμε κι εμείς 7 χιλιάδες. Ήρθε ένα χαρτί που έλεγε αποδεχόμαστε την πρότασή σας.

Γι΄αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να τα βρούμε μεταξύ μας. Θα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι αν θα δώσω εισιτήρια, θα πρέπει και να πάρω. Τα νέα θα είναι από Δευτέρα. Ο ΠΑΟΚ είχε σύσκεψη και είπαν ότι μπορούν να δώσουν την 7 και την 8. Πρέπει γραπτώς να διασφαλιστεί αυτό. Είναι άδικο να βγαίνει ότι ο Ηρακλής δε δίνει εισιτήρια. Εγώ χειρίζομαι το θέμα των εισιτηρίων. Ήταν μια κακή δήλωση ότι δε δίνουμε εισιτήρια. Εγώ σε ποια ΠΑΕ δουλεύω; Θέλουμε σαν ΠΑΕ Ηρακλής να μετακινηθεί ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε τα απίστευτα για να πείσουμε ότι μπορούν α μετακινηθούν οι οπαδοί».

Όλα αυτά φυσικά στην περίπτωση που δώσει το «οκ» η αστυνομία και εφόσον ο Ηρακλής δεν τιμωρηθεί αύριο με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών καθώς είναι υπότροπος για πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος!

Διαβάστε ακόμη...