Η τελευταία προειδοποίηση και οι... τζαμπατζήδες

Από gazzetta.gr: Την Δευτέρα (12/10) απολογείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά οπαδών της στο ματς με τον Ολυμπιακό και θα είναι το τελευταίο προειδοποιητικό καμπανάκι. Γιατί φοβούνται στην Τούμπα να πάρουν εισιτήρια με τον Ηρακλή και ποια λύση ψάχνουν να βρουν για τους τζαμπατζήδες.
Πηγή: gazzetta.gr
Η τελευταία προειδοποίηση και οι... τζαμπατζήδες

Μπορεί να μην υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω Εθνικής, όμως στην Τούμπα ασχολήθηκαν με πολλά θέματα που έχουν κοινό παρανομαστή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου όπως είναι ήδη γνωστό κλήθηκε σε απολογία για την Παρασκευή (9/10) για την συμπεριφορά οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί η Τούμπα να μη κινδυνεύει με κλείσιμο, αναμένεται να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, όμως θα είναι η τελευταία προειδοποίηση. Αν στα επόμενα παιχνίδια η ΠΑΕ κληθεί σε απολογία τότε η Τούμπα θα κλείσει.

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και στη Μικράς Ασίας σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά να μην αποδεχθούν την πρόταση των "κυανόλευκων" για ανταλλαγή εισιτήριων. Ο λόγος είναι πως σε περίπτωση παραβατικής συμπεριφορά των οπαδών του τότε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Στον ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν και με τα όσα έγιναν έξω από την θύρα 4 πριν την σέντρα με τον Ολυμπιακό. Στην ΠΑΕ ψάχνουν να βρουν την καλύτερη λύση προκειμένου να μην ξανά εμφανιστούν παρόμοιες καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο ζωές.

Διαβάστε ακόμη...