«Το καφριλίκι να αποτελέσει παρελθόν»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούτσης και μίλησε για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: metrosport.gr
«Το καφριλίκι να αποτελέσει παρελθόν»

Για την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων: «Ασφαλώς και υπάρχει διαφορά ποιότητας. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του και παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε τη δυνατότητα να αλλάξει κάποιους παίκτες να βάλει κάποιους πιο ξεκούραστους. Και ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να τα καταφέρουν χθες αλλά ο Ολυμπιακός έχει ισάξιους. Ήταν πιο φρέσκοι οι ποδοσφαιριστές του Σίλβα. Ο ΠΑΟΚ είχε δύο μέρες λιγότερες να ξεκουραστεί.»

Για το αν είναι δικαιολογία η κούραση: «Δεν είναι δικαιολογία αλλά είναι γεγονός. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έχουν συνηθίσει να έχουν συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια τους όπως ο Ολυμπιακός που έχει πιο έμπειρους παίκτες.»

Για την διαφορά του Ρομπέρτο με τον Όλσεν: «Δεν μπορείς να κρίνεις έναν παίκτη από ένα παιχνίδι αλλά μόνο από την πορεία του. Τον Ρομπέρτο δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς. Ο Ισπανός έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του εδώ και πάρα πολύ καιρό.»

Για τον Φορτούνη: «Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας. Η συμπεριφορά του δείχνει ότι θα γίνει ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής.»

Για τον Μπερμπάτοφ: «Είναι ένας παίκτης διεθνούς κλάσης, δεν το συζητάμε αν είναι καλός παίκτης. Το πώς αγωνίζεται δείχνει την ποιότητα του. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αυτός που θα τραβήξει και τους υπόλοιπους. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος, πρέπει να υπάρξει και χρόνος προσαρμογής, εκτιμώ όμως ότι πολύ γρήγορα θα ανεβάσει τον ΠΑΟΚ και θα τον φτάσει εκεί που πρέπει.»

Για την ήρεμη ατμόσφαιρα χθες στην Τούμπα: «Το πιο ευχάριστο που έγινε χθες. Βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει ωριμάσει. Και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί ο αγώνας είναι γιορτή. Αν ένας οπαδός θέλει μια φορά να κερδίσει η ομάδα του, ο ποδοσφαιριστής το θέλει 100. Ασφαλώς έπαιξε ρόλο η κατάθεση στεφάνου από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Το καφριλίκι πρέπει να μείνει πίσω, έχει ωριμάσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και μακάρι να το διατηρήσει.»

Για το που θα συνεχίσει την καριέρα του: «Είναι δύσκολο να με δείτε φέτος σε πάγκο γιατί στη Β Εθνική υπάρχουν ειδικές συνθήκες όπως τα γήπεδα, οι μπάλες. Μου έχει τύχη να είμαι σε ομάδα στη Β Εθνική και να έχουμε 10 μπάλες για να προπονηθούμε.»

Διαβάστε ακόμη...