Νικοπολίδης για ΠΑΟΚ και Όλσεν

Από thessports.gr: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης και μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για τις εμφανίσεις του Όλσεν, αλλά και το νέο πόστο του.
Πηγή: thessports.gr
Νικοπολίδης για ΠΑΟΚ και Όλσεν

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5

Για την διαφορά ποιότητας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά ο Ολυμπιακός, είχε 3-4 ευκαιρίες και κατάφερε να κάνει γκολ δύο από αυτές. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πίεσε όσο μπορούσε και έχασε και κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να τον βάλουν χθες στο παιχνίδι, αλλά ο Ολυμπιακός έχοντας περισσότερο βάθος και ποιότητα με παίκτες όπως ο Ντουρμάζ κέρδισε δίκαια. Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής του ο κ.Τούντορ έχει επιλέξει ένα σύστημα που δεν έχουμε συνηθίσει στον Δικέφαλο αλλά δείχνει καλά στοιχεία.»

Για τον Όλσεν: «Έχει πολύ καλά αντανακλαστικά αλλά έχει θέμα με τις αποφάσεις του όταν πρέπει να βγει από την εστία. Δεν είναι σταθερά καλός στις εξόδους του, δημιουργεί μια ανησυχία και στον κόσμο.»

Για το αν οι εμφανίσεις του Όλσεν έχουν να κάνουν με έλλειψη ψυχολογίας: «Ήρθε σε μια καινούρια ομάδα, έχει καινούριους συμπαίκτες πρέπει να του δοθεί χρόνος. Είμαστε μακριά από τις προπονήσεις για να βλέπουμε τι γίνεται εκεί.»

Για τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ: «Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει να στηρίζεται σε αυτά τα παιδιά και τους δίνει πολλές ευκαιρίες. Ο Πέλκας που κλήθηκε και στην Εθνική και μακάρι να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, είναι ένας παίκτης με πολύ καλά τελειώματα και καλές πάσες. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο Κίτσιου που παίζουν στην ίδια θέση μοιάζουν αγωνιστικά. Ο Κίτσιου είναι πιο επιθετικός ενώ ο Κωνσταντινίδης είναι πιο αμυντικογενής.»

Για τον Πέλκα: «Το αξίζει ο Πέλκας ότι κλήθηκε στην Εθνική αλλά και ο ίδιος δεν πρέπει να μείνει σε αυτό. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που παίζει μια θέση που έχει ανάγκη η εθνική. Εκεί υπάρχει ο Φορτούνης που είναι ίσως ότι το κορυφαίο δεκάρι που υπάρχει στην Ελλάδα.»
Για το πόστο που ανέλαβε στην Εθνική Ελπίδων: «Αισθάνομαι ήρεμος, δημιουργικός και έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.»

Για το αν κρίθηκε το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη αν και το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.»

Διαβάστε ακόμη...