Η ενδεκάδα του ΟΣΦΠ με ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Ο προπονητής του ΟΣΦΠ, Μάρκο Σίλβα έχει έτοιμα τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα δεδομένα για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού δεν αλλάζουν ιδιαίτερα μετά την γνωστοποίηση της αποστολής που θα έρθει στην Τούμπα.
Πηγή: inpaok.com
Η ενδεκάδα του ΟΣΦΠ με ΠΑΟΚ

Βασικός κίπερ ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου ενώ φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Σαλίνο και κέντρο άμυνας με Σιόβα και Μποτία. Στο κέντρο ο Μιλιβόγιεβιτς με πιθανότερο παρτενέρ τον παίκτη – κλειδί Καμπιάσο και τον Κασάμι να διεκδικεί μέχρι τέλους μία θέση στο βασικό σχήμα.

Δεκάρι ο Φορτούνης, δεξιά ο Ερνάνι ενώ ο Μάρκο Σίλβα έχει και την λύση του Σεμπά και αριστερά ο Ντουρμάζ. Φορ θα παίξει ο Φινμπόγκασον.

Ο αποκλεισμός του Πάρντο από την αποστολή λόγω του τραυματισμού του είναι που φέρνει τον Ερνάνι στους 11 βασικούς. Από την άλη ο Τσόρι μπήκε αποστολή ουσιαστικά με μόλις δύο προπονήσεις και ο Ιντέγιε με μία.

Θυμίζουμε την αποστολή του ΟΣΦΠ: Αυλωνίτης, Μποτία, Καμπιάσο, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγιε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά και Σιόβας.

Διαβάστε ακόμη...