Σε τρομερή κατάσταση η Ντόρτμουντ

Από paokweb.gr: Ο «Δικέφαλος» την Πέμπτη φιλοξενεί την Μπουρούσια Ντόρτμουντ στην Τούμπα. Μιλάμε αναμφίβολα για μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου που φέτος βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και αυτή την στιγμή είναι στην 2η θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος.
Πηγή: paokweb.gr
Σε τρομερή κατάσταση η Ντόρτμουντ

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει βρει αυτό που της έλειπε την προηγούμενη χρονιά επί Γιούργκεν Κλόπ, την χαμένη της αυτοπεπείθηση αλλά και την ασυναγώνιστη διάθεση των περασμένων ετών.

Στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει την φετινή χρονιά η Ντόρτμουντ έχει πετύχει 40 γκολ (19 στην Ευρώπη και 21 στην Bundesliga), ενώ έχει δεχθεί 12 ( έξι στην Ευρώπη και έξι στην Bundesliga).

Με τον Ομπαμεγιάνγκ να κατέχει την κορυφή με τους σκόρερ καθώς έχει πετύχει 12 γκολ (τα εννιά στην Ευρώπη), ενώ ακολουθούν ο Μιχταριάν με οχτώ (τα πέντε στην Ευρώπη), ο Ρόις με έξι (τα τέσσερα στην Ευρώπη) αλλά και ο Καγκάβα με πέντε (τα τρία στην Ευρώπη).

Όπως καταλαβαίνετε επιθετικά η ομάδα του Τούχελ «πετάει» φωτιές και αν μπορείς να βρεις ένα ελάττωμα για τους «κιτρινόμαυρους» αυτό είναι αμυντικό.

Διαβάστε ακόμη...