Φεύγει ο Χάρτλεϊ από τον ΠΑΟΚ!

Απο novasports.gr : Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που ετοιμάζεται να απομακρύνει παίκτη πριν καν μπει ο Οκτώβρης.
Πηγή: novasports.gr
Φεύγει ο Χάρτλεϊ από τον ΠΑΟΚ!

Ο Σκοτ Χάρτλεϊ απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στα φιλικά με την Ορεστιάδα και πλέον στις επόμενες ώρες μπαίνει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδά του. Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Χαβάη ήταν απογοητευτικός και πριν η ομάδα ταξιδέψει στη Σύρο, για να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά του Φοίνικα, βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει εντοπιστεί ο αντικαταστάτης του (ακούγεται το όνομα του 35χρονου Τόμας Ερέου που έπαιξε στην ΕΑΠ το 2007 και στον Ηρακλή το 2010) και μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον «δικέφαλο». Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάρτλεϊ ντύθηκε στα χρώματα του νταμπλούχου για να αντικαταστήσει τον Ισραηλινό Σαφράνοβιτς αλλά από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις έδειξε ότι η επιλογή ήταν κάκιστη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται στις 15 Οκτωβρίου και οι δύο Κουβανοί Σεπέδα και Χιμένεζ τους οποίους περιμένει με ανυπομονησία ο Ζελιάσκοφ για να μπορέσει να ρεντάρει την ομάδα του πριν τον αγώνα αυλαία του πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό.

Διαβάστε ακόμη...