«Πριν την Πέμπτη τα εισιτήρια με Ολυμπιακό» (audio)

Από metrosport.gr: Για το αμόκ του κόσμου του ΠΑΟΚ όπως αποτυπώθηκε στην εξάντληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ντόρτμουντ εν ριπή οφθαλμού αναφέρθηκε ο Σπύρος Μηλιωρίδης με δηλώσεις του στο Metropolis95.5 αποκαλύπτοντας παράλληλα πως τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα βγουν στην κυκλοφορία μέχρι την Πέμπτη.
Πηγή: metrosport.gr
«Πριν την Πέμπτη τα εισιτήρια με Ολυμπιακό» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ. Θεωρώ πάντως πως θα βγουν πριν την Πέμπτη».

Για το sold out με Ντόρτμουντ: «Μόνο με το ματς πριν μερικά χρόνια όταν ήμασταν διεκδικητές του τίτλου και υποδεχόμασταν τον Παναθηναϊκό μπορεί να συγκριθεί αυτό το αμόκ. Τότε βέβαια ο κόσμος ήταν περισσότερος αφού είχαμε οπαδούς και στη Θύρα 8».

Για τις προετοιμασίες του αγώνα της Πέμπτης: «Υπάρχει ένας πυρετός διεργασιών. Πρέπει να είναι όλα έτοιμα την Πέμπτη. Δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με κάποιο άλλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θα έρθουν και 1400 Γερμανοί. Από εκεί και πέρα, ξέρει ο καθένας ότι δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό. Διανύουμε τον τελευταίο χρόνο τιμωρίας που είμαστε υπό επιτήρηση και ανά πάσα στιγμή μπορούμε να τιμωρηθούμε».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Μηλιωρίδης ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...