Μάτι δεν έκλεισε ο Ιβάν Σαββίδης...

Από pamesports.gr: Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στις 88.000 ευρώ τον πήχη τους Κι όσο δεν αλλάζει τακτική; Τόσο τον πήχη τους θα ανεβάζει.
Πηγή: pamesports.gr
Μάτι δεν έκλεισε ο Ιβάν Σαββίδης...

Αναφερόμαστε φυσικά, στα έξοδα της από πρόστιμα για τη συμπεριφορά «σταγονιδίων» άλογων (προσέξτε παρακαλούμε την οξεία στο «ά») από την λαοθάλασσα λογικών φίλων του «δικέφαλου»...

Το γεγονός δεν ενοχλεί απλά, τον Ιβάν Σαββίδη. Από τα ρούχα του τον βγάζει. Και τούτο όχι για οικονομικούς λόγους. Για αγωνιστικούς λόγους βράζει από τον θυμό του ο «τσάρος» της Τούμπας. Μάτι δεν έκλεισε, λένε, μέχρι την απόφαση για χρηματικό πρόστιμο μετά την διακοπή στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Ακολουθούσε ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, βλέπετε. Κι ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήθελε μήτε καν να φαντασθεί, πως θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών!

Χρηματικό πρόστιμο προβλεπόταν βέβαια, από τον κανονισμό αλλά... Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας καεί στο γάλα, φυσούσαν και στο γιαούρτι. Έπεσαν στα μαλακά δίχως όμως να μαλακώσει η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη. Οι αρμόδιοι στην ΠΑΕ έπεσαν μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στα σκληρά του και παραμένουν εκεί. Τους πάει... τρέχοντας απαιτώντας την ολοκληρωτική «εξαέρωση» των «σταγονιδίων». Καθώς μάλιστα, έρχεται κι ο υψηλότατης επικινδυνότητας αγώνας ΠΑΟΚ –Ντόρτμουντ; Στην ΠΑΕ τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Η επιστασία της ΟΥΕΦΑ κρέμεται δαμόκλειος σπάθη των κεφαλών του «δικέφαλου». Οι φίλοι της γερμανικής ομάδας είναι αδελφοποιτοί με τους φίλους του Άρη. Με ότι σημαίνει τούτο.

Έπρεπε όμως, να βγει από τα ρούχα του ο Ιβάν Σαββίδης; Έπρεπε, να βγουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να πληρωθούν πρόστιμα; Στο κόστος μιας καλής μεταγραφής, τα υπολογίζουν παροικούντες την Τούμπα. Έπρεπε, να απειλήσει με μέτρα όσων τα μέτρα δεν απέδωσαν ο Ιβάν Σαββίδης; Φυσικά και δεν έπρεπε! Κάλλιο αργά όμως, ποτέ...

Κι ας μη τα φορτώνουν όλα στους οργανωμένους φίλους του «δικέφαλου». Να μην βάζουν στο κάδρα των ευθυνών τους εκπρόσωπους των Συνδεσμιτών. Το πρόβλημα είναι χρόνιο. Η διαχείριση του εξ αρχής – της εποχής Ιβάν Σαββίδη – πέρα για πέρα λάθος. Οι διαχειριστές του προβλήματος εφ' όσον άλλος πλήρωνε, λειτουργούσαν για λόγων κι ουχί δια έργων. Έτσι οι δράστες... Τα «σταγονίδια» άλογων έβρισκαν χώρο και χρόνο κι έπρατταν ανάλογα!

Η πάσα αλήθεια πάντως, είναι πως έχει βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση αταξίας στην Τούμπα. Δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως η τάξη! Τούτο κάνει τον Ιβάν Σαββίδη έξαλλο για την οικονομική της ΠΑΕ κι – αργά ή γρήγορα - αγωνιστική του ΠΑΟΚ ζημιά. Κι έρχονται στιγμές που δεν κλείνει μάτι από την αγωνία για την συγκεκριμένη κατάσταση!

Ως εκ τούτων πρώτα πρέπει να αλλάξουν μυαλά στα γραφεία και μετά στην κερκίδα...

Του Άρι Νικολάκη

Διαβάστε ακόμη...