Ο Κόστα είναι εδώ!

Aπό inpaok.com: Δεν ήταν μία απλή μεταγραφή, ήταν μία σούπερ κίνηση. Ο Ρικάρντο Κόστα μόνο τυχαίος δεν είναι.
Πηγή: inpaok.com
Ο Κόστα είναι εδώ!

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη να τον αποκτήσει και παρόλο που ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα για να τον κάνει δικό του, ο Δικέφαλος κατάφερε να τον κερδίσει τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Ο ίδιος ήταν αδύνατο να δώσει αυτά που θα μπορούσε να δώσει, στα μέσα της σεζόν. Ο Πορτογάλος ήρθε σε μία στιγμή, που η ομάδα ήταν άρρωστη στα αποδυτήρια, με αρκετούς παίκτες να έχουν έρθει σε ρήξη με τον προπονητή και τον ίδιο χωρίς σοβαρή προετοιμασία.

Ο Ρικάρντο Κόστα «έμπλεξε» μέσα στον μπλεγμένο ΠΑΟΚ, του περσινού μισού της σεζόν. Φέτος όμως όλα είναι διαφορετικά. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε δυνατή προετοιμασία στην Ολλανδία, υπό τις οδηγίες του Ίγκορ Τούντορ και σε κάθε αγώνα είναι όλο και πιο βελτιωμένος.

Ο Τούντορ του έδειξε από την πρώτη στιγμή, απόλυτη εμπιστοσύνη και δικαιώνεται αφού πλέον στο γήπεδο, μπορεί κανείς να δει τα χαρακτηριστικά αυτά για τα οποία έδωσε μεγάλη μάχη ο Δικέφαλος.

Το προπονητικό τιμ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας. Όσο για τις αντοχές του: Μεγάλες! Παρά τα 34 του χρόνια ο έμπειρος ποδοσφαιριστής παίζει συνεχόμενα ματς από το ξεκίνημα της σεζόν, δείχνοντας ακούραστος. Μάλιστα το δυνατό χτύπημα που δέχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το ξεπέρασε σε πολύ σύντομο διάστημα (να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα ξεκινήσει στο ματς με τον Ατρόμητο η θα προστατευθεί από τον Τούντορ), και φέτος ο Κόστα δείχνει να... μην καταλαβαίνει τίποτα!

Διαβάστε ακόμη...