EURO U-17: Ελλάδα-Ισλανδία 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων με την διοργανώτρια Ισλανδία, στο δεύτερό της αγώνα για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Πηγή: epo.gr
EURO U-17: Ελλάδα-Ισλανδία 1-1

Στο πρώτο ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε πληθώρα ευκαιριών για να σκοράρει με σημαντικότερη τη διπλή ευκαιρία του Γκαργκατζαλίδη μόλις στο 8ο λεπτό. Στο 45΄ ο Φίνσον έδωσε το προβάδισμα στην Ισλανδία, όμως ο Κωστανάσιος έφερε το ματς στα ίσια (65΄). Η Εθνική μας συνέχισε να πιέζει, όμως οι προσπάθειες των Ιγκμπινόμπα και Τζοβάρα στο 74ο λεπτό δεν καρποφόρησαν.

Ο Λετονός διαιτητής της αναμέτρησης Αλεξάντρς Ανούφριγιεφς παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Κωστανάσιο, Άντρασον και Τρίγκβασον.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Κωστανάσιος, Ξενιτίδης (74΄ Αποστολάκης), Χατζηδίμπας, Καμπέτσης (57΄ Τζοβάρας), Λώλος, Τσιμπούκας, Γκαργκατζαλίδης (70΄ Ιγκμπινόμπα), Νεοφυτίδης

Ισλανδία: Μπίρνουσον, Πέτουρσον, Χάουκσον, Κρίστιανσον, Κρίστινσον, Άντρασον (65΄ Σίγκουρντσον), Φίνσον, Γιόνσον (76΄ Χλίνσον), Τρίγκβασον (70΄ Χέιμισον), Αντάλστεϊνσον, Γκούναρσον

Η Εθνική Νέων χρειάζεται πλέον τη νίκη στον τελευταίο της αγώνα με το Καζαχστάν (27/9, 19:00) ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...