«Ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ»!

Aπο metrosport.gr : Αισιόδοξος για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Σκαρμούτσος, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Πηγή: metrosport.gr
«Ήρθε η ώρα του ΠΑΟΚ»!

Ο νυν προπονητής του Κερατσινίου, αλλά και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, του Άρη αλλά και του Ατρομήτου ρωτήθηκε αρχικά για την πορεία των ασπρόμαυρων και είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήρθε ή ώρα να κάνει κάτι καλό, αυτό που θέλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες. Και λέω θέλουμε γιατί κι εγώ είμαι ένας από αυτούς από τότε που έπαιξα με τον ΠΑΟΚ και δεν τον είχε κρύψει ακόμη κι όταν έπαιξα στον Αρη. Ήρθε ή ώρα για τον ΠΑΟΚ. Είναι η πλέον οργανωμένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ, έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ που έχει τα τελευταία χρόνια. Βλέπω ότι υπάρχει ένας προπονητής με νέες ιδέες και χρησιμοποιεί νέα παιδιά, όπως οι Κωνσταντινίδης και Πέλκας. Λέω για αυτούς τους δύο, γιατί έχουν κάνει τη διαφορά φέτος. Υπάρχει πλάνο και οργανόγραμμα από τη διοίκηση, είναι ξεκάθαρο και γιατί να μην κάνει κάτι καλό ο ΠΑΟΚ;».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ:

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι υπάρχει συνεχόμενο πρέσινγκ και επιθετικό παιχνίδι, βγαίνουν φάσεις και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Μακ είναι λίγο αδικημένος διότι δίνει σημαντική βοήθεια για τον ΠΑΟΚ. Ας τις τελειώνει ο Ροντρίγκεζ τις φάσεις, δεν πειράζει. Ο Μακ είναι μέσα στους τρεις αναντικατάστατους παίκτες, δημιουργεί ρήγματα, αυτή η ταχύτητα και η έκρηξη είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει αυτό το πάντρεμα που έχει γίνει φέτος».

Για το τι έχει αλλάξει φέτος:

«Υπάρχει οργάνωση που δεν την είχε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Ένας πρόεδρος που δίνει τα πάντα και υπάρχει σταθερότητα στο οικονομικό κομμάτι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Για τον Αναστόπουλο, που τον είχε επιλέξει στον Αρη πριν από χρόνια:

«Είναι ο κατάλληλος προπονητής για αυτήν την εποχή, θα κάνει κάτι καλό και θα τα καταφέρει. Υπάρχουν περιθώρια ενίσχυσης και ο προπονητής θα βοηθήσει πολύ. Όταν είχαμε συνεργαστεί τότε ήταν και πάλι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά τα καταφέραμε».

Διαβάστε ακόμη...