Εισιτήρια με Ντόρτμουντ-Ολυμπιακό

Από inpaok.com: Το πρωί της Δευτέρας θα ξεκινήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης (22:05) στην Τούμπα. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας, τα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» καθώς επίσης και από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο.
Πηγή: inpaok.com
Εισιτήρια με Ντόρτμουντ-Ολυμπιακό

Από το πρωί της Τρίτης, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται από τη σελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο και τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Τούμπα. Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους θα είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια της Τούμπας και στα καταστήματα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» από το πρωί της Παρασκευής. Την επομένη δηλαδή του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων και τι τιμές που θα ισχύσουν για κάθε θύρα του γηπέδου της Τούμπας τόσο για για τον αγώνα του Europa League όσο και για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...