«Πρώτη φορά μακριά από την Θύρα 4»

Από thessports.gr: Εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη, που είδε το παιχνίδι μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, του Ζαγοράκη που πέρασε από τη σουίτα για να χαιρετήσει, στη σουίτα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ πέρασε και μια γνώριμη φιγούρα της Τούμπας.
Πηγή: thessports.gr
«Πρώτη φορά μακριά από την Θύρα 4»

Ο Παπα – Χρήστος, γνωστότερος και ως... "Παπα – ΠΑΟΚ", βρέθηκε κι αυτός στην προεδρική σουίτα, ύστερα από σχετική πρόσκληση και έζησε το παιχνίδι μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη. Ήταν η πρώτη φορά, που είδε παιχνίδι στην Τούμπα μακριά από την Θύρα 4, όπως ο ίδιος είπε στον Αrena FM, στον οποίο μίλησε σήμερα!

Είπε μεταξύ άλλων...

«Όταν νικάμε είμαστε ακόμα πιο καλά. Ούτε εγώ περίμενα να βρεθώ στη σουίτα. Πριν το ματς με πήραν τηλέφωνο, μίλησα με τον κ.Γκαγκάτση και με είπε να πάω στη σουίτα. Δεν το αρνείται κανένας και ήταν τιμή για μένα. Ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά (σ.σ. Σαββίδη). Είναι άνθρωπος ζεστός, και έξυπνος. Θέλει να ανεβάσει σε πολλά πράγματα τον ΠΑΟΚ.

Και ο Μελισσανίδης ήταν άνετα. Ωραία η τρέλα μας, τα συνθήματα, όχι όμως να παράγουμε μίσος και αδιέξοδο και αίμα. Είδαμε κάποιοι λαοί που έφτασαν. Ξεριζώνονται λαοί, σφάζονται μεταξύ τους. Βλέπετε τι γίνεται με τους Σύριους που είχαν φτάσει πολύ ψηλά. Πρέπει να μας διδάξει αυτό. Δε λέω να μη λέμε τα συνθήματα, άλλο όμως να βλέπω εχθρό, να θέλω να τον σφάξω.

Ο Ιβάν το ζει όλο το ματς, δεν κάθεται, το ζει όρθιος.Χάρηκε πολύ ο Σαββίδης με τη νίκη.

Έπεσε η κροτίδα. Αν μας τιμωρήσουν με τον Ολυμπιακό δε θα είναι τρέλα;

Γιατί να μας τιμωρήσει ένας όλους τους υπόλοιπους;

Πρώτη φορά απόλαυσα την εξέδρα, τη Θύρα 4 από μακριά. Δεν είχα πάει σε καμιά άλλη θύρα εκτός της 4.

Ήταν ενήμερος για το έργο μας για τα συσσίτια, και ότι είναι στο πλευρό μας να υλοποιήσουμε να δίνουμε 14.000 μερίδες πρωινό σε σχολεία.

Ήδη καμιά 50αριά σχολεία μας έχουν ζητήσει ήδη. Η αξιολόγηση των φτωχών παιδιών γίνεται από τους διευθυντές. Ξέρουν στα σχολεία. Θέλουμε να βρουν τα παιδιά που υποφέρουν και πεινάνε.

Κανένας επιχειρηματίας δε μας έχει βοηθήσει. Ο πρώτος που θα μπει σε αυτά τα συσσίτια είναι ο Ιβάν.

Ακόμα και η Αθήνα ξέρει το έργο μας. Σε μια ταβέρνα του Πειραιά έπαιξαν τον ύμνο του ΠΑΟΚ για μένα!»

Διαβάστε ακόμη...