«Θα δώσω χορηγία στον ερασιτέχνη»

Ο Κώστας Αμοιρίδης μίλησε στον Arena fm και ανάμεσα στα άλλα τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Θα δώσω χορηγία στον ερασιτέχνη»

«Ο αθλητισμός λόγω της κρίσης έχει προβλήματα στη Θεσσαλονίκη. Βασίζεται σε κάποιους επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν. Η κατάσταση τώρα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν μερικά χρόνια.

Θεωρώ ότι γίνεται πολλή δουλειά. Έχει τώρα και παιδιά που παίζουν και για τη φανέλα, λόγω κρίσης, όχι μισθοφόροι ιδρώνουν τη φανέλα. Βλέπουμε παιδιά που παλεύουν με την ψυχή τους για το ιδεώδες.

Πιστεύω ότι σήμερα για να είσαι σε διοικητικό πόστο, είναι μεγάλη ευθύνη. Με προβληματίζει να έχεις μια επιχείρηση να είναι πρωτοπόρος, να βρίσκεις λύσεις σε όλα, αλλά να έχεις και μια τεράστια ομάδα παράλληλα. Αυτό χρειάζεται τεράστια ενέργεια. Κάτι από τα δυο δε θα κάνω καλά. Γι' αυτό ότι δεν είναι να κάνω καλά δεν το αγγίζω. Αν αργότερα η επιχείρησή μου δε θα χρειάζεται τόση ενέργεια, γιατί τώρα δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα, ίσως. Δεν μπορώ τώρα.

Οσο για τον Κατσαρή, ευφυέστατος, νοικοκύρης, αγαπά την ομάδα, βάζει και το χέρι στην τσέπη, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Φέτος σκέφτομαι να δώσω ένα ποσό, χορηγία στο ερασιτέχνη που είναι ο αφανής ήρωας. Αθλήματα που δεν έχουν έσοδα, αλλά έχει πόσα παιδιά που είναι το αύριο του συλλόγου.

Δίνουμε για τους αριστούχους τα δώρα. Έχει να κάνει με την αλληλεγγύη, για τον διπλανό που δεν μπορεί. Παιδιά από άνεργες οικογένειες που δεν μπορούν να σπουδάσουν. Θέλω να βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε τα 50 παιδιά από όλη την Ελλάδα. Όσο λιγότερο εισόδημα τόσο περισσότερα μόρια παίρνεις. Το δεύτερο είναι πόσο άριστος είσαι ή πόσα παιδιά έχει η οικογένεια. Θέλουμε να βρούμε τα πιο ικανά παιδιά, που δεν μπορούν να σπουδάσουν, να τα βοηθήσουμε

Διαβάστε ακόμη...