Μια άλλη… επετειακή φανέλα (pics)

Από inpaok.com: Σε ρυθμούς φανελών κινείται ακόμα ο κόσμος του ΠΑΟΚ, μια μέρα μετά τη χθεσινή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας και λίγες ώρες πριν το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Πηγή: inpaok.com
Μια άλλη… επετειακή φανέλα (pics)

Η πλειοψηφία των αντιδράσεων ήταν κάτι παραπάνω από θετικές για τα σχέδια που ετοίμασε η Macron, με αποκορύφωμα τη φανέλα παραλλαγής η οποία αναμένεται να πουλήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φέτος στις μπουτίκ του Δικεφάλου.

Παρόλα αυτά, η φανέλα για την οποία υπάρχει η πιο μεγάλη ανυπομονησία, και για την οποία επικρατεί -απόλυτα φυσιολογικά- άκρα μυστικότητα είναι η επετειακή με αφορμή τη συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ. Αυτή αναμένεται να παρουσιαστεί και να φορεθεί μετά τον ερχόμενο Ιανουάριο με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες της να βρίσκονται ακόμα υπό συζήτηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας και τους επιτελείς της Macron.

Η ιταλική εταιρία ένδυσης πάντως, ετοίμασε και παρουσίασε μόλις χθες μια άλλη επετειακή φανέλα, αυτή τη φορά για την αγγλική Μπόλτον, την οποία επίσης ντύνει αποκλειστικά.

Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση τρίτης φανέλας της αγγλικής ομάδας με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τη λεγόμενη "καταστροφή του Burnden". Πρόκειται για μια τραγωδία που συνέβη στο Burnden Park (το γήπεδο της Μπόλτον) στις 9 Μαρτίου του 1946 και η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους στις κερκίδες 33 οπαδοί της ομάδας. Στην εν λόγω επετειακή φανέλα θα είναι τυπωμένα τα ονόματα και των 33 άτυχων φίλων της Μπόλτον αλλά και η ημερομηνία '09-03-1946'.

Το αν τα παραπάνω αποτελούν ένα δείγμα του τι θα ακολουθήσει από τη Macron για την περίπτωση του ΠΑΟΚ, θα φανεί στην πορεία. Πάντως οι πρώτες λεπτομέρειες από αυτούς που γνωρίζουν, κάνουν λόγο για κάτι απόλυτα πρωτότυπο. Μέχρι τότε, υπομονή

Διαβάστε ακόμη...