Αέρας τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Από gazzetta.gr: Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Σήμερα από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη(24/9) αναμένεται να βγουν τα εισιτήρια με την Ντόρτμουντ.
Πηγή: gazzetta.gr
Αέρας τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη(23/9) υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι, από μια σειρά δύσκολων αγώνων που ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς. Από την πρώτη στιγμή που η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου άρχισαν να συγκεντρώνονται στα εκδοτήρια. Μπορεί να έχουμε μπει από σήμερα (21/9)σε Φθινοπωρινές θερμοκρασίες με έντονες βροχοπτώσεις, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον κόσμο της ομάδας να σχηματίσουν ουρές για ένα μαγικό εισιτήριο. Στην ΠΑΕ πιστεύουν πως η Τούμπα θα έχει περισσότερο από 20.000 φιλάθλους της ομάδας για την αναμέτρηση με την ομάδα των Αθηνών.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, οι Θεσσαλονικείς θα ξεκινήσουν την διάθεση των εισιτηρίων για την μεγάλη ευρωπαϊκή "μάχη" με την Ντόρτμουντ. Τα εισιτήρια θα βγουν στα εκδοτήρια την Πέμπτη (24/9) και αναμένεται να εξαντληθούν πολύ γρήγορα καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη από Ελλάδα και εξωτερικό. Να θυμίσουμε πως ο αριθμός των εισιτηρίων που θα έχουν στην διάθεση τους οι οπαδοί του Δικεφάλου θα είναι μικρότερος λόγω της παρουσίας των οπαδών της Ντόρτμουντ στην θύρα 8.

Διαβάστε ακόμη...