Αποθέωση Μπερμπάτοφ! (video)

Από inpaok.com: Μπορεί να φαινόταν σαν όνειρο, ωστόσο πλέον όλοι βεβαιώθηκαν πως είναι πραγματικότητα, αφού ο Βούλγαρος σούπερ σταρ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα το ΠΑΟΚ!
Πηγή: inpaok.com
Αποθέωση Μπερμπάτοφ! (video)

Στο 56ο λεπτό ο 34χρονος φορ βρέθηκε δίπλα στον τέταρτο διαιτητή και αυτός σήκωσε τον ηλεκτρονικό πίνακα με το νούμερο δέκα, αλλά και τον αριθμό 33...

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε το περιβράχιονιο στον Αλέξανδρο Τζιόλη και βγήκε αλλαγή...

Μόλις ο Μπερμπάτοφ πάτησε στον αγωνιστικό χώρο, η κερκίδα ξέσπασε, η αποθέωση του έμπειρου φορ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ δεν είχε προηγούμενο, αφού το «είναι τρελός ο Βούλγαρος» δονούσε ολόκληρο το γήπεδο της ομάδας από την Ημαθία.

Μάλιστα, μέχρι και οι λιγοστοί φίλαθλοι των γηπεδούχων σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν έναν παίκτη στολίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπερμπάτοφ δεν σκόραρε κάποιο γκολ, ούτε έκανε κάποια περίτεχνη ενέργεια, αφού δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα από του συμπαίκτες, ενώ φαίνεται πως είναι ακόμα ανέτοιμος.

Ωστόσο, παρά το ότι δεν είναι ακόμα στο 100% του ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει, έτσι ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από όσα θέλει να κάνει αυτός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Δείτε παρακάτω το video με την αποθέωση του νέου αστεριού του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...