Τραβάει τον δικό του δρόμο ο ΠΑΟΚ

Από sentragoal.gr: Ο ΠΑΟΚ οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις της Super League με τον ΟΠΑΠ, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένος να αυτονομηθεί, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά όλες τις μεγάλες συμβάσεις του συνεταιρισμού.
Πηγή: sentragoal.gr
Τραβάει τον δικό του δρόμο ο ΠΑΟΚ

Χθες οι άνθρωποι του Δικεφάλου που βρέθηκαν στη σύσκεψη της διοργανώτριας ενημέρωσαν τις υπόλοιπες ομάδες ότι δεν δέχονται την πρόταση του ΟΠΑΠ για την κεντρική χορηγία και ανακοίνωσαν στην ουσία ότι έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία με άλλη στοιχηματική εταιρεία (sportingbet).

Η διαφοροποίηση του Δικεφάλου, που είναι η δεύτερη στη σειρά μετά τη στάση που κράτησαν οι άνθρωποί του στο θέμα της -από τώρα- ανανέωσης της σύμβασης με τη NOVA, δεν έχει να κάνει τόσο με τα οικονομικά μεγέθη που καρπώνεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ θα αναλογούσε ένα ποσό κοντά στο 1.800.000 ευρώ, ποσό που δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τα χρήματα που θα πάρει από τη δική του συμφωνία. Αυτό που τους έβρισκε κάθετα αντίθετους ήταν οι όροι της αποκλειστικότητας που ζητούσε ο ΟΠΑΠ αλλά και το «δικαίωμα της τελευταίας άρνησης» που έθετε ο οργανισμός και στις προηγούμενες συμβάσεις του με τη Super League. Το δικαίωμα δηλαδή να έχει πάντα αυτός τον τελευταίο λόγο ακόμη και σε περίπτωση που στο τέλος μιας σύμβασης η διοργανώτρια έβρισκε μια καλύτερη πρόταση από τη δική του, έχοντας πάντα τη δυνατότητα να κάνει ισόποση πρόταση. Οπως και να έχει ο ΠΑΟΚ πλέον δείχνει με τη στάση του έντονες τάσεις διαφοροποίησης από τον συνεταιρισμό και στέλνει μηνύματα προς όλους, αντιπάλους και συμμάχους.

Τον ήθελε και η Σαμπντόρια
Δημοσιεύματα από τo εξωτερικό δείχνουν πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του ΠΑΟΚ, να αποκτήσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Δεν ήταν μόνο η Αστον Βίλα, που δεν μπόρεσε να κλείσει τον Βούλγαρο προσφέροντάς του την προοπτική της επιστροφής στην Πρέμιερ. Εντονο ήταν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, και το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια, που έφτασε μάλιστα σε σημείο να έχει συντάξει και τα συμβόλαια συνεργασίας μαζί του.

Οπως ισχυρίζονται οι Ιταλοί, στις 31 Αυγούστου είχε βρεθεί στη Ρώμη και σε ένα ξενοδοχείο της ιταλικής πρωτεύουσας συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Σαμπντόρια, που του προσέφερε 1.300.000 ευρώ συν μπόνους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως η μεταγραφή του σκάλωσε. Και αυτό διότι οι άνθρωποί της σκόπευαν να εξοικονομήσουν τα χρήματα αυτά από την παραχώρηση του Σοριάνο στη Νάπολι, που χάλασε και αυτή την τελευταία στιγμή. Μπορεί, όπως λένε οι Ιταλοί, ο Μπερμπάτοφ να ήθελε να κλείσει την καριέρα στο καμπιονάτο, ωστόσο αποδεικνύεται πως ο Βούλγαρος κάθε άλλο παρά παροπλισμένος ήταν, πριν αποφασίσει να έρθει στον ΠΑΟΚ.

«Με την οικογένειά μου στην Ελλάδα»
Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με δηλώσεις του στη Βουλγαρία έδωσε την απάντησή του σε όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί άρνησης της συζύγου του να τον ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη. «Δεν ισχύουν όλα αυτά. Η οικογένειά μου θα ζήσει μαζί μου στην Ελλάδα» είπε ο επιθετικός του Δικεφάλου, βάζοντας τέλος σε σενάρια που κυκλοφορούν και που δεν ισχύουν.

Διαβάστε ακόμη...