Έδωσαν τα χέρια με Sporting Bet, στα ύψη το ποσό λόγω Μπερμπάτοφ!

Από metrosport.gr: Μπορεί οι συζητήσεις Σούπερ Λίγκας και ΟΠΑΠ να οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο, ο ΠΑΟΚ όμως δεν έμεινε άπραγος.
Πηγή: metrosport.gr
Έδωσαν τα χέρια με Sporting Bet, στα ύψη το ποσό λόγω Μπερμπάτοφ!

Όπως ανακοίνωσε στο Δ.Σ, έχει συμφωνήσει προφορικά με την SportingBet. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι ασπρόμαυροι θα βάλουν στα ταμεία τους 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό μπορεί να υπερδιπλασιαστεί καθώς σε αυτό έπαιξε ρόλο και η μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να φτάσει μέχρι και τα 2,4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr.

Οι ΠΑΕ είχαν δεχθεί την μειωμένη οικονομικά πρόταση του ΟΠΑΠ (5 εκατ. ευρώ μικτά), αλλά διαφωνούσαν στην ρήτρα αποκλειστικότητας. Η εταιρεία δεν έκανε πίσω στο αίτημα των ομάδων κι έτσι δεν υπάρχει συμφωνία, καθώς όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, η Super League δεν μπορούσε να πουλήσει κάτι που δεν της ανήκει (σ.σ. τις φανέλες των ομάδων).

Χαμηλή κρίθηκε η προσφορά του Stoiximan.gr και απορρίφθηκε, ωστόσο η εταιρεία είχε αποσύρει επί της ουσίας την πρότασή της από την περασμένη Δευτέρα.

Να σημειωθεί επίσης, ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, με μια ενωτική πρωτοβουλία, κάλεσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια να ξανασκεφτούν το θέμα του ΟΠΑΠ! Ο ΠΑΟΚ αρχικά είπε «το συζητάμε», ωστόσο μεσολάβησε η οριστική συμφωνία με άλλο χορηγό για τη φανέλα του και κατέληξε στο «όχι».

Πάντως, ο πρόεδρος του Ατρόμητου «προετοίμασε» τους υπόλοιπους λέγοντας ότι θα χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη για μα καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα του συνεταιρισμού.

Διαβάστε ακόμη...