Ας πάψουν τα πανηγύρια

Από inpaok.com: Η θεωρία των άριστων είναι γνωστή και ανάλογα με την αναφορά και την εφαρμογή της σε πολλούς τομείς της ζωής, έχει την απήχηση και την άξια της.
Πηγή: inpaok.com
Ας πάψουν τα πανηγύρια

Χρειάζονται παντού οι άξιοι , σαν μπροστάρηδες ή σαν φωτεινά παραδείγματα. Άλλο πράγμα όμως το όχημα κι άλλο ο δρόμος. Η μάλλον καλό το όχημα κι απαραίτητο ειδικά το πολυτελείας, άλλα χωρίς δρόμο και μάλιστα καλό, δεν πας πουθενά. Μια μεταφορά στο γήπεδο και στον σημερινό ΠΑΟΚ μας υποχρεώνει να δούμε πως καλός και άριστος ο Μπερμπάτοφ αλλά πιο καλή και πάνω απ" όλα η ομάδα. Γι΄ αυτό και όσο πλησιάζουμε στο Σάββατο , που είναι ο πρώτος αγώνας με τον υπέρ-άσο στις τάξεις του "Δικεφάλου" καλό είναι να θυμόμαστε ότι υπάρχουν κι οι άλλοι παίκτες, ότι υπάρχει κι ένας αγώνας που δεν κερδίζεται μόνο με υπέρ-ενθουσιασμό , φουσκωμένα μυαλά (όλων) και απλουστεύσεις.

Ας κάνει λίγο στην άκρη ο θαυμασμός για τον άξιο Βούλγαρο κι ας προταχθεί το παιχνίδι της Βέροιας κι η κορυφαία σημασία του,για μια νέα επιτυχημένη αρχή. Επιστροφή στη πραγματικότητα λοιπόν, με σοβαρότητα, υπομονή και δουλειά μέσα στο γήπεδο, για να έρθει η νίκη.

Κοινώς, φθάνουν τα πανηγύρια πριν την ώρα τους.Τα επόμενα μπορούν να περιμένουν και πιστέψτε με, θα είναι πολύ ανώτερα.

Διαβάστε ακόμη...