Στα όρια του άγχους

Από arenafm.gr: Μπορεί το παιχνίδι με τον χρόνο να φαίνεται ότι βοηθά για την ώρα τον ΠΑΟΚ, ωστόσο την Πέμπτη η ομάδα δίνει το πρώτο της φιλικό χωρίς βασικό σέντερ και την επομένη αναχωρεί για τρία δυνατά φιλικά στο Κράλιεβο με τον Σάλιτς και τον Κώττα μοναδικά κλασικά 5άρια.
Πηγή: arenafm.gr
Στα όρια του άγχους

Η βασική επιλογή για την θέση «5» είναι ο Μαυροειδής, αλλά αυτή η υπόθεση δεν παρουσίασε εξέλιξη, αφού ο παίκτης εξακολουθεί και περιμένει το... μάνα εξ ουρανού. Και όσο δεν έρχεται στο «Παλατάκι» θέλοντας και μη θα περιμένουν, με την αναμονή να είναι σπορ που χαρακτηρίζει τους... μη έχοντες. «Για τον ΠΑΟΚ η καλύτερη επιλογή είναι ο Μαυροειδής και για τον παίκτη καλύτερη επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ» έλεγαν χθες άνθρωποι της ομάδας, που όμως κάποια στιγμή μπερδεύτηκαν από όσα έχουν ακούσει από τον Μαυροειδή. Πάντως όψιον και μπάι άουτ αποχώρησης μέσα στην σεζόν δεν του δίνουν. Παράλληλα συνεχίσουν να «βλέπουν» και ξένους σε θέση «5» με τα περιθώρια σταδιακά να στενεύουν.

Δύσκολα μπορούν να υπολογίζουν σε λαβράκια πάντως. Τύπου Γκολούμποβιτς... Ο Μαυροβούνιος απλά απασχόλησε φιλολογικά πριν κλείσει στην Στρασμπούργκ με 200 χιλ. ευρώ και στο ίδιο πλαίσιο σκέφτηκαν τον Λέον Ραντόσεβιτς (25, 2.08) τον Κροάτη σέντερ που έπαιξε δύο χρόνια στην Άλμπα. Στα ίδια οικονομικά επίπεδα και αυτός, δεν αγχώνεται για τον επόμενο σταθμό του. Τα ίδιο και ο Βουγιούκας, ενώ δεν θα αποτελούσε έκπληξη η επιλογή του Ντρου Νέιμικ εφόσον έπεφτε στα μισά των απαιτήσεων του.

Διαβάστε ακόμη...