Χωρίς... ΑΜΚΑ στη Βέροια

Aπό paokrevolution.net: Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο στη Βέροια και εξασφάλισε 3650 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του. Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια αναστάτωση με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν ως προϋπόθεση για την αγορά του εισιτηρίου ο φίλαθλος να έχει διαθέσιμο και τον αριθμό ΑΜΚΑ (Αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης).
Πηγή: paokrevolution.net
Χωρίς... ΑΜΚΑ στη Βέροια

Σύμφωνα με τον νόμο Κοντονή, από την 1η Σεπτέμβρη ισχύει και η παρακάτω διάταξη σε ότι αφορά την αγορά εισιτηρίου: Τα στοιχεία που απαιτούνται υποχρεωτικά για την έκδοση εισιτηρίου είναι το επίθετο, όνομα, αριθμός ΑΜΚΑ και ΑΔΤ. Επειδή όμως οι περισσότερες ομάδες δεν ήταν έτοιμες και για αυτή τη διάταξη ζήτησαν και πήραν παράταση. Έτσι σε ότι αφορά τον αγώνα της Βέροιας, αυτή η διάταξη δε θα εφαρμοστεί και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα πάρουν το εισιτήριο τους χωρίς να χρειάζεται να θυμούνται τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους.

Όμως οι πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει τον νόμο Κοντονή (όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ) την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΟΚ σε εκείνη την αγωνιστική είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί την ΑΕΚ (στις 22 ή στις 23 του μήνα αφού στις 20 Σεπτεμβρίου υπάρχουν οι βουλευτικές εκλογές).

Διαβάστε ακόμη...