Ένας-ένας για… επίθεση

Από sport-fm.gr: Στην προσεχή αναμέτρηση με τη Βέροια επιστρέφει στην 11άδα του ΠΑΟΚ ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος θα συνυπάρξει με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr
Ένας-ένας για… επίθεση

Στην ευχάριστη θέση να αλλάξει την επίθεση του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε λίγες ημέρες ο Ιγκόρ Τούντορ. Εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στη Βέροια ο Κροάτης τεχνικός υπολογίζει πλέον κανονικά τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο διεθνής επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε στις 4 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία και εδώ και λίγο καιρό προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Ο 27χρονος άσος πρόκειται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση τη φετινή σεζόν στο επόμενο αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρα» για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλο αυτό το διάστημα ο Τούντορ έχει επιλέξει ένα σχήμα με δύο επιτελικούς μέσους και έναν σέντερ φορ, με τον Αθανασιάδη να είναι στην κορυφή της επίθεσης και έναν εκ των Πέλκα, Μακ και Ροντρίγκες να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις για το αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, τα πλάνα του 37χρονο προπονητή θα αλλάξουν από την επόμενη εβδομάδα, όταν στη διάθεσή του αναμένεται να τεθεί και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος εκτιμάται πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Κάτι τέτοιο θα δώσει τη δυνατότητα στον Κροάτη να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους δύο επιθετικούς του και έναν εκ των Ζάιρο, Μακ, Ροντρίγκες και Μυστακίδη ως επιτελικό χαφ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...