«Ψήνει» και άλλο μπαμ!

Από inpaok.com:Η απόκτηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ΠΑΟΚ αντάξια της οικονομικής επιφάνειας του Ιβάν Σαββίδη και σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ετοιμάζεται και για άλλη μία μεταγραφική βόμβα!
Πηγή: inpaok.com
«Ψήνει» και άλλο μπαμ!

Τις ημέρες που οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν συνεχόμενες επαφές με τον Βούλγαρο σούπερ σταρ, μιλούσαν ταυτόχρονα και με τους εκπροσώπους και άλλου σημαντικού ονόματος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη μιλήσει από τώρα μαζί του, για την προοπτική συνεργασίας από τον χειμώνα. Μάλιστα στο οικονομικό φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ακόμη μέσα σε σημαντικούς αγωνιστικούς στόχους, αλλά και αν θα συνεχίζει στο Europa League, καθώς αυτό που ενδιαφέρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Ο Σαββίδης πάντως είναι ήδη ιδιαίτερα ζεστός βλέποντας και τις αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση του Μπερμπάτοφ και αν ως τον Δεκέμβριο, δει ότι τα χρήματα που έχει δώσει για το φετινό ρόστερ πιάνουν τόπο, τότε είναι πολύ πιθανόν να ολοκληρώσει και αυτό το μεταγραφικό μπαμ!

Διαβάστε ακόμη...