«Όχι στην Παρτιζάν για τον ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Νωρίτερα το INPAOK σας ενημέρωσε, για τα σερβικά δημοσιεύματα που στέλνουν τον Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
«Όχι στην Παρτιζάν για τον ΠΑΟΚ»

Το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό σας είχε αποκαλύψει από τις αρχές του καλοκαιριού το ΙΝPAOK.

Tα σερβικά ΜΜΕ πλέον δίνουν και παρασκήνιο στην υπόθεση του Ραΐκοβιτς, καθώς αναφέρουν πως ο πρώην αμυντικό του Αμβούργου βρέθηκε μια ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με την Παρτιζάν.

Μάλιστα ο Ραΐκοβιτς είχε βρεθεί στο γήπεδο της σερβικής ομάδας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της με την Μπάτε Μπορίσοφ για τα play off του Champions League, ενώ στο περιθώριο του αγώνα συζήτησε με τους ανθρώπους της Παρτιζάν για το ενδεχόμενο της μεταγραφής τους.

Όπως σημειώνουν όμως οι Σέρβοι ο 26χρονος αμυντικός, την τελευταία στιγμή έκανε πίσω ενημερώνοντας τους επιτελείς της ομάδας του Βελιγραδίου, πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, με τα ΜΜΕ της Σερβίας να αναφέρουν πως πίσω από την άρνηση του να υπογράψει στην Παρτιζάν συμβόλαιο συνεργασίας, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και η πρόταση του στον Ραΐκοβιτς ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του.

Διαβάστε ακόμη...