«Τελειωμένος ο Ντίμιταρ; Θα δείτε»!

Από sdna.gr: Ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ, ο άνθρωπος που είχε πάρει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο Πριγκιπάτο, αποθεώνει στο SDNA τον Βούλγαρο σταρ του ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
«Τελειωμένος ο Ντίμιταρ; Θα δείτε»!

Ο Βαντίμ Βασίλιεφ είναι το δεξί χέρι του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο Βασίλιεφ εκτελεί χρέη αντιπροέδρου στους Μονεγάσκους και είναι ο άνθρωπος στον οποίο πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό η ανοικοδόμηση του συλλόγου του Πριγκιπάτου τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλιεφ βοήθησε (με τα... ρούβλια φυσικά του Ριμπολόβλεφ) να έρθουν στο Μονακό παίκτες όπως οι Φαλκάο, Μουτίνιο, Χάμες Ροντρίγκες, Ρικάρντο Καρβάλιο και Ζερεμί Τουλαλάν στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους. Ένα από τα deal που έκλεισε για τη Μονακό ήταν και αυτό του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τον Ιανουάριο του 2014. Αποτέλεσε προσωπική του επιλογή και τελικώς δικαιώθηκε, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Βασίλιεφ μιλώντας στο SDNA.

«Τον Ιανουάριο του 2014 ο τραυματισμός του Φαλκάο μας είχε αναγκάσει να ψάξουμε για επιθετικό. Οι επιλογές που είχαμε ήταν λίγες. Μέσα σε αυτές ήταν και ο Μπερμπάτοφ. Πολλοί είχαν ασκήσει τότε κριτική γι' αυτή μας την επιλογή καθώς υποστήριζαν πως βρισκόταν στο τέλος της καριέρας του και ότι δεν θα προσφέρει. Πως ήταν ...τελειωμένος. Ο Ντίμιταρ όμως βοήθησε πολύ, σκόραρε αρκετά γκολ και μας βοήθησε εξαιρετικά σε σημαντικά παιχνίδια», τόνισε στο SDNA ο αντιπρόεδρος της Μονακό.

Ο Βασίλιεφ έχει αρκετά ψηλά στην εκτίμησή του τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μπερμπάτοφ, τον οποίο θεωρεί έναν ιδιαίτερα εύστροφο ποδοσφαιριστή που με την τεράστια εμπειρία του μπορεί να προσφέρει σημαντικά στον ΠΑΟΚ.

«Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας πανέξυπνος παίκτης. Πανέξυπνος!!! Διαβάζει το παιχνίδι εξαιρετικά, είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και αποδεικνύεται πολύ σημαντικός καθώς δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα με την εμπειρία του. Μπορεί λόγω ηλικίας κάποιοι να θεωρούν πως βαδίζει στο τέλος της καριέρας του, όμως έχει ακόμα δίψα για διάκριση και θα αποδείξει την αξία του και στον ΠΑΟΚ. Θα δείτε τι μπορεί ακόμα να κάνει», υπογραμμίζει με νόημα στο SDNA ο Βασίλιεφ, ενώ για τον χαρακτήρα του Ντίμιταρ προσθέτει: «Είναι ήρεμος χαρακτήρας. Δεν του αρέσει να μιλάει πολύ, αλλά πρόκειται για έναν παίκτη με θετική προσωπικότητα».

Στο τέλος της σεζόν που μας πέρασε, Μονακό και Μπερμπάτοφ αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού σε καλό κλίμα, παρότι ο Βασίλιεφ θα ήθελε να τον κρατήσει.

«Το γεγονός ότι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του ήταν κάτι το οποίο αποφασίσαμε κοινή συναινέσει. Δεν θέλω να μπω όμως σε περισσότερες λεπτομέρειες. Δυστυχώς δεν συνέχισε στη Μονακό. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του στον ΠΑΟΚ», κατέληξε ο Βασίλιεφ.

Διαβάστε ακόμη...