Πυρετώδεις προετοιμασίες για την υποδοχή του Μπερμπάτοφ!

Από sdna.gr: Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη και ήδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει σημάνει συναγερμός αναφορικά με την υποδοχή του, αλλά και τον τρόπο που θα γίνει η παρουσίασή του στον κόσμο.
Πηγή: sdna.gr
Πυρετώδεις προετοιμασίες για την υποδοχή του Μπερμπάτοφ!

Οπως είναι λογικό η είδηση της απόκτησης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο του Δικεφάλου, που περιμένει με αγωνία την άφιξη του Βούλγαρου σταρ. Ο Μπερμπατοφ, όπως έγινε γνωστό αναμένεται αύριο να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες που αφορούν την ώρα άφιξής του), ωστόσο ήδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζονται προκειμένου να υποδεχτούν τον 34χρονο επιθετικό, ενώ στις σκέψεις των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι η παρουσίασή του να γίνει στο γήπεδο της Τούμπας, παρουσία του κόσμου, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Επίσης, ήδη όπως έγινε γνωστό πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίας και στην μπουτίκ του Δικεφάλου, εκεί όπου έχει ξεκινήσει αγώνας δρόμου προκειμένου να ετοιμαστούν και να τυπωθούν φανέλες με το όνομα του Μπερμπάτοφ, προκειμένου από αύριο κι όλας να είναι στη διάθεση του κόσμου.

Πάντως, όπως προκύπτει εντός της ημέρας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ενημερώσει λεπτομερώς τον κόσμο για το πρόγραμμα υποδοχής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Διαβάστε ακόμη...