Επιβεβαιώνει και η UEFA για Μπερμπάτοφ!

Από sdna.gr: Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA επιβεβαιώνεται, αφού όπως έγινε γνωστό η UEFA έδωσε το προφορικό ΟΚ και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα είναι στη διάθεση του ΠΑΟΚ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνει και η UEFA για Μπερμπάτοφ!

Είναι πλέον οριστικό. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, αφού πλέον και η UEFA έδωσε την προφορική της συγκατάθεση πως η σχετική λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στάλθηκε εγκαίρως, με τον Βούλγαρο να δηλώνει παρών και στο Europa League, όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί αποκλειστικά το SDNA.

Για να συμβεί αυτό, από τα ξημερώματα ακολούθησε ένα αγώνας δρόμου από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση, προκειμένου να προλάβουν τις προθεσμίες, αφού όλα ήταν οριακά λόγω της ώρας που υπέγραψε ο Βούλγαρος επιθετικός. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό και η ΕΠΟ έστειλε τη σχετική λίστα στην UEFA, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Πάντως, στην ΠΑΕ εξακολουθούν να κρατούν μία μικρή επιφύλαξη, αφού παρά τα όσα έχει μεταφέρει ανεπίσημα το αρμόδιο τμήμα της UEFA σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα εντός των επόμενων δύο ημερών να αλλάξει την απόφασή της, αν διαπιστώσει κάποια παρατυπία. Κάτι που ωστόσο θεωρείται απίθανο να συμβεί...

Διαβάστε ακόμη...