Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς!

Από sdna.gr: Μια ανάσα από τον Μιλένκο Τέπιτς βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.
Πηγή: sdna.gr
Πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς!

Ο Αρης έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, ομοίως και η ΑΕΚ, τουλάχιστον έτσι φαίνεται, γιατί με τον Λάσκαρη και τον Αγγελόπουλο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ο ΠΑΟΚ, η άλλη ομάδα, που θα παλέψει για την τρίτη θέση, είναι πιο πίσω στην κατάρτιση του ρόστερ, αλλά σε σχέση με Αρη και ΑΕΚ έχει ισχυρότερο κορμό από πέρυσι. Και ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν θα αργήσει να κάνει τις τελευταίες του μεταγραφές. Μάλιστα βρίσκεται κοντά μα πάρα πολύ κοντά στον περιφερειακό παίκτη και μάλιστα πρόκειται για πολύ γνώριμό μας. Ο Μιλένκο Τέπιτς, λοιπόν, δεν είναι μακριά από την επιστροφή του στην Ελλάδα. Κάθε άλλο, θα λέγαμε μάλιστα ότι μένουν λεπτομέρειες, ώστε ο 28χρονος γκαρντ να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος ολ-αράουντ παίκτης είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό την διετία 2009-2011, προερχόμενος από την Παρτίζαν. Στην Παρτίζαν έπαιζε και την τελευταία διετία, ενώ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παρτίζαν, είχε φορέσει τις φανέλες της Κάχασολ και της Λιέτουβος Ρίτας.

Ο ύψους 2.02 Τέπιτς είχε την χρονιά, που μας πέρασε, 6.9 πόντους στην Αδριατική Λίγκα και 8.7 πόντους στο Eurocup. Πρόκειται για ένα παίκτη, καθώς είδαμε και από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, που κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ. Και σε σχέση βέβαια με την παρουσία του στους "πράσινους" είναι πλέον πολύ πιο ώριμος και πιο έτοιμος.

Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη κίνηση δυναμώνει ακόμη πιο πολύ και μένει να δούμε πλέον ποιον ψηλό θα αποκτήσει.

Διαβάστε ακόμη...