«Άλλον Όλσεν περίμενα, άλλον βλέπω…»

Ο Ρόμπιν Όλσεν συνεχίζει τις γκέλες και το SDNA ζήτησε την εξήγηση του ειδικού. Ο εμβληματικός γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φορτούλα, καταθέτει την άποψή του για τον Σουηδό τερματοφύλακα.
Πηγή: sdna.gr
«Άλλον Όλσεν περίμενα, άλλον βλέπω…»

Αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ για εννιά σεζόν. Το προσωπικό του κοντέρ κατέγραψε 233 συμμετοχές. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεται ο καθένας πως δεν θα υπήρχε πιο κατάλληλος άνθρωπος από τον Μλάντεν Φορτούλα για να δώσει εξήγηση, στην... ανεξήγητα κακή απόδοση του Ρόμπιν Όλσεν.

Ο παλαίμαχος πορτιέρε του Δικεφάλου, μίλησε στο SDNA και απόρησε και αυτός με τα ολέθρια λάθη στα οποία έχει υποπέσει ο Σουηδός...

«Δεν ξέρω και 'γω τι φταίει με τον Όλσεν. Είναι σε καλή ηλικία έχει εμπειρία και πλούσιο σωματικά προσόντα. Πίστεψα πολύ σε αυτόν όταν έμαθα πως έρχεται στον ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του όμως δεν δικαιώνουν την απόκτησή του. Δέχεται πολύ εύκολα γκολ και σε αρκετές περιπτώσεις φέρει ευθύνη για αυτά. Ισως έχει πέσει ψυχολογικά, ίσως δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη χημεία με τους αμυντικούς. Θέλει χρόνο. Προσωπικά θεωρώ πως όταν έρχεται ένας ξένος τερματοφύλακας, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις φορές καλύτερος από αυτούς που υπάρχουν. Ο Ολσεν δείχνει πως δεν είναι καλύτερος από τους Έλληνες»!

Ο Μλάντεν Φορτούλα εκφράζει και τον προβληματισμό του για τις συνεχείς αλλαγές τερματοφυλάκων στον Δικέφαλο: «Με προβληματίζει το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αλλάζει τα τελευταία χρόνια του τερματοφύλακες σαν τα πουκάμισα. Χακόμπο, Γλύκος, Ιτάνζ είναι μερικοί εξ' αυτών. Όμως κανείς δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη για καιρό».

Οσο για την πρότασή του στον Τούντορ: «Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο να περιμένει. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και είναι αυξημένες. Ο τερματοφύλακας θα πρέπει να εμπνέει σιγουριά στους αμυντικούς. Αυτή τη στιγμή αυτό δεν το κάνει. Ισως είναι καλό να μιλήσει με τον Τούντορ και να δώσει τη θέση του στον Γλύκο. Προσωπικά πιστεύω πως και ο ίδιος θέλει να μείνει στον πάγκο για να αλλάξει τη ψυχολογία του. Η θέση του πορτιέρε είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο και δεν χωράνε λάθη. Γιατί ως τώρα έγιναν και στοίχισαν βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...