Τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Οι πληροφορίες για το μέλλον του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εναλλάσσονται ανά διαστήματα σήμερα.
Πηγή: inpaok.com
Τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Τελευταία είναι αυτή που βγήκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα από αθλητικό βουλγαρικό σάιτ και το οποίο αναφέρει πως ο 34χρονος φορ βρίσκεται ένα βήμα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, το football24.bg παρουσιάζει ως "αποκλειστική" τη συγκεκριμένη εξέλιξη και επικαλείται μάλιστα και πηγές εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Τι αναφέρει το άρθρο:

«Σε αντίθεση με τις πληροφορίες που αναφέρονται σε διάφορα βουλγαρικά ΜΜΕ, το Football24.bg έμαθε ότι Μπερμπάτοφ είναι κοντά στο να πάει στον ΠΑΟΚ. Η ηγεσία της ελληνικής ομάδας τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε αναμονή του Μπερμπάτοφ, ο οποίος με τη σειρά του περιμένει κάποια πρόταση και από την Αγγλία.

Πηγές από την Ελλάδα μετέφεραν στο Football24.bg, ότι η πρότασητου ΠΑΟΚ στον Μπερμπάτοφ έγινε πριν τρεις μέρες αλλά ο Βούλγαρος επιθετικός ήθελε να περιμένει πρόταση από την Αγγλία και άλλα κορυφαία πρωταθλήματα.

«Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η μεταγραφή έχει γίνει ήδη ή θα γίνει, αλλά μπορώ να πω ότι και οι δύο πλευρές διατηρούν στενή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες" δήλωσε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που ακούγεται είναι ότι έχει υπάρξει ενδιαφέρον από Μπόρνμουθ, Κρίσταλ Πάλας, Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα και Τότεναμ. Στην Ιταλία, ακόμα φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από Σαμπντόρια και Τζένοα.

Ο πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στόχος από τη διοίκηση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετό καιρό, και αν υπάρχει αίσιο τέλος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα το γνωρίζουν τις επόμενες ώρες".

Διαβάστε ακόμη...