ΠΑΟΚ & Μπερμπάτοφ – Τι παίζει

Από thessports.gr: Από το πρωί ήρθε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του Μπερμπάτοφ δημιουργήθηκε μια κινητικότητα...
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ & Μπερμπάτοφ – Τι παίζει

Ο 34χρονος Βούλγαρος φορ είναι η αδυναμία του Σαββίδη, που έχει επαφή με τους μάνατζέρ του, και προσπάθησε και αυτή τη φορά να τον φέρει στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και δεν πρόκειται απλά για μία φήμη.

Το όνομα του Μπερμπάτοφ έπεσε από τον Σαββίδη στο τραπέζι, όταν κατέστη σαφές ότι οι επιλογές που είχε ο Άρνεσεν ναυάγησαν και ο ΠΑΟΚ μένει με μοναδικό φορ τον Αθανασιάδη.

Αρχικά, ο Τούντορ φέρονταν να μην επιθυμεί τέτοιες μεταγραφές, διότι θέλει να δημιουργήσει νεανική ομάδα, μετά το χθεσινό στραπάτσο στα Γιάννενα...

Ο Σαββίδης θέλει τον Μπερμπάτοφ, αλλά είναι σαφές ότι δεν είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, που η αλήθεια είναι πως και γι΄ αυτόν είναι βολικός προορισμός καθώς δεν απέχει πολύ από το Μπλαγκόεβγκαντ, απ΄ όπου κατάγεται.

Ο Μπερμπάτοφ, όμως, μετά από μια καλή σεζόν στη Μονακό έχει φιλοδοξίες και θέλει να παίξει και πάλι στην Αγγλία.

Σήμερα στα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρεται ότι ο 34χρονος Βούλγαρος συζητά με την Σαμπντόρια, ωστόσο οι πληροφορίες του Thessports αναφέρουν ότι ο μάνατζέρ του κανονίζει ταξίδι μαζί του στην Αγγλία για να διαπραγματευτούν με ομάδα.

Στην Βουλγαρία υπάρχει δημοσίευμα σήμερα που αναφέρει ότι ο Μπερμπάτοφ θα πάει στην Μπόρνμουθ, νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ. Μάλιστα, οι Βούλγαροι λένε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Βούλγαρο να συμβόλαιο με 20.000 λίρες τη βδομάδα συν μπόνους συμμετοχών και γκολ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ελπίδες για τον Μπερμπάτοφ, μόνο αν δεν βρει συμβόλαιο στην Αγγλία ή έστω και στην Ιταλία, όπου πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαμπντόρια.

Διαβάστε ακόμη...