Οι γκάφες του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ (vids)

Aπό sdna.gr: O πιο γνωστός Ρόμπιν είναι ο αγαπημένος ήρωας, συνοδοιπόρος και βοηθός του Μπάτμαν, που τον βοηθάει να σώσει τον κόσμο. Όμως, ο Ρόμπιν (Όλσεν) του ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει καταφέρει να σώσει την ομάδα του από τους χαμένους βαθμούς.
Πηγή: sdna.gr
Οι γκάφες του Ρόμπιν Όλσεν στον ΠΑΟΚ (vids)

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στη 2η αγωνιστική της Super League λόγω και του λάθους του Όλσεν. Ομως, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο πορτιέρο του «δικεφάλου»... κρεμάει την ομάδα του!

Από ότι φαίνεται η αχίλλειος πτέρνα του φετινού ΠΑΟΚ, αν και είναι ακόμα νωρίς, είναι κάτω από τα δοκάρια! Μπορεί οι ασπρόμαυροι να απέκτησαν τον Ρόμπιν Όλσεν για να έχουν τη σιγουριά στην εστία τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται.

Επική γκάφα σε φιλικό

Ο Σουηδός πορτιέρο στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον δικέφαλο στο στήθος στο φιλικό με την Μπόχουμ (2-2) δέχθηκε ένα αστείο λάθος. Με το σκορ 2-2 στο 42', ο Μιγκέλ Βίτορ γύρισε άσχημα την μπάλα προς τον Όλσεν και αυτός ήταν εντελώς απρόσεκτος με αποτέλεσμα να μην κάνει κοντρόλ και η μπάλα να μπει στα δίχτυα.

Του πήρε την μπουκιά από το στόμα...

Παιδαριώδες γκολ δέχθηκε και στο φιλικό με τη Βέροια. Όταν o Αμπντούν εκτέλεσε το κόρνερ προς το κέντρο της εστίας του Όλσεν και αντί αυτός να καθαρίσει την φάση, τον πρόλαβε ο Ναζλίδης και του πήρε την μπουκιά από το στόμα... Δείτε τη φάση ΕΔΩ

Εντάξει τα φιλικά είναι για πειράματα, δοκιμές και τα λάθη συγχωρούνται, όμως, όταν γίνονται γκάφες και στα επίσημα τότε υπάρχει πρόβλημα.

Κακή τοποθέτηση στο ντεμπούτο του

Ο Ρόμπιν Όλσεν στο επίσημο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League, απέναντι στην Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, δεν απέφυγε το λάθος! Στο δεύτερο γκολ των Κροατών (2-1), ο Σκανδιναβός γκολκίπερ έπειτα (πάλι) από κόρνερ δεν βγήκε και όταν ο αντίπαλος πήρε την κεφαλιά παρέμεινε ακούνητος στη θέση του για να δει την μπάλα να περνάει από δίπλα του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Η απερισκεψία...

Στα δύο επόμενα ευρωπαϊκά ματς, ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ (6-0 τη Λοκομοτίβα και 1-0 τη Σπαρτάκ Τρνάβα), όμως, στον επαναληπτικό με τους Σλοβάκους ο Ρόμπιν Όλσεν έκανε μια... απερισκεψία!

Ο Σκανδιναβός πορτιέρο του ΠΑΟΚ έπιασε την μπάλα με τα χέρια μέσα στην περιοχή του και όταν τον πλησίασε ένας παίκτης της Σπάρτακ Τρνάβα ύψωσε το γόνατο του με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι. Σίγουρα η ποινή που έδειξε ο ρέφερι ήταν παραπάνω από υπερβολική, αλλά δεν υπήρχε και λόγος ο Όλσεν να κάνει κίνηση με το γόνατο του προς τον αντίπαλο, όταν η μπάλα είναι δικιά του και δεν απειλείται!

Το δώρο του Γλύκου

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια κράτησε ανέπαφη την εστία του για δύο ματς (με Μπρόντμπι 5-0 και Ξάνθη 0-0), όμως, ήρθε ο επαναληπτικός με την Μπρόντμπι με τον Παναγιώτη Γλύκο κάτω από τα δοκάρια και το δώρο του. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έπειτα από κόρνερ (ξανά) πήγε να πιάσει την μπάλα, αλλά του έφυγε από τα χέρια με αποτέλεσμα μετά από λίγο να την δει στα δίχτυα του.

Η έξοδος των... Ιωαννίνων

Μόλις χθες στα Ιωάννινα, ο Ρόμπιν Όλσεν γκρεμίζει, ότι φτιάχνει ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος έμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τη 2η αγωνιστική χάρη και στον Σουηδό γκολκίπερ. Μόλις στο 4', ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτέλεσε ένα πλάγιο (!) από πλάγια δεξιά με την μπάλα να φτάνει στην μικρή περιοχή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός έκανε την έξοδο του Μεσολογγίου και ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά για να σημειώσει το 1-0... Μετέπειτα ήρθε το 3-1!

Διαβάστε ακόμη...