Αστεία λάθη, ανεξήγητες επιλογές

Από metrosport.gr: Τελικά το πάθημα του αγώνα με την Ξάνθη δεν έγινε μάθημα στον Τούντορ και αυτό αποδείχθηκε χθες στα Γιάννενα.
Πηγή: metrosport.gr
Αστεία λάθη, ανεξήγητες επιλογές

Ανεξάρτητα από τα προσωπικά λάθη του Όλσεν στη φάση του πρώτου γκολ και του Σάμπο στη φάση του αυτογκόλ, είναι δεδομένο ότι στον ΠΑΟΚ χθες στοίχισαν οι ανεξήγητες επιλογές του Τούντορ που όπως και στο ματς με την Ξάνθη όχι μόνο ανακάτεψε την τράπουλα αλλά και την μπέρδεψε.

Ο Κροάτης άφησε εκτός τον Κίτσιου που κλήθηκε στην Εθνική, άφησε εκτός τον Τζαβέλλα που έχει "δέσει" με Κόστα και Βιτόρ για να χωρέσει στην ενδεκάδα τους ανέτοιμους Λέοβατς και Σάμπο. Η παρουσία του Τζιόλη ως στόπερ ήταν ανεξήγητη και χωρίς λογική. Αυτή η τριάδα δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο γρήγορο παιχνίδι του ΠΑΣ ενώ παράλληλα έκοψε στα τρία την ομάδα του ΠΑΟΚ που δεν μπορούσε να λειτουργήσει. Ανεξάρτητα του αν ο Σάμπο ή ο Λέοβατς χρειάζονται πίστωση χρόνου, είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί ο Τούντορ να αντιμετωπίζει τα επίσημα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα ως παιχνίδια προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης δεν έχει καμιά σχέση με τον ΠΑΟΚ των δυο πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και για αυτό ευθύνεται ο Τούντορ σε πρώτη φάση που πρέπει να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει δυο ισάξιες ενδεκάδες για να παίζουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και επειδή έρχονται ματς-φωτιά στην Ελλάδα με ενδιάμεσα παιχνίδια στην Ευρώπη, ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ ο Τούντορ πρέπει να μπει στη διαδικασία να αποφασίσει να βασιστεί πάνω σε παίκτες που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι πρέπει να αγωνίζονται.

Tου Γιώργου Ζαϊρη

Διαβάστε ακόμη...