Ρέστα ΠΑΟΚ για σέντερ φορ!

Από inpaok.com: «Αγκαλιά» με το κινητό του τηλέφωνο είναι από το πρωί της Παρασκευής ο Φρανκ Αρνεσεν σε μια προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι επαφές του για την απόκτηση σέντερ φορ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ «τρέχει» τις εξελίξεις, κόντρα στον χρόνο καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας.
Πηγή: inpaok.com
Ρέστα ΠΑΟΚ για σέντερ φορ!

Με δεδομένη την απαίτηση του Τούντορ για την απόκτηση επιθετικού, ο Αρνεσεν εξετάζει δυο – τρεις διαφορετικές περιπτώσεις πριν την τελική επιλογή. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι μια απ΄ αυτές είναι η απόκτηση του Τσίπριαν Μαρικά. Οι Τούρκοι της Κόνιασπορ στην οποία ανήκει ο Ρουμάνο0ς, πρότειναν ανταλλαγή με τον Περέιρα. Το θέμα είναι ότι για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει να υπάρξει και σύμφωνη γνώμη του Αργεντίνου επιθετικού του ΠΑΟΚ που συζητά με τους Τούρκους.

Παράλληλα ο Αρνεσεν εξετάζει άλλες δυο περιπτώσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δυο διαφορετικού ύφους ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα ο ένας είναι έμπειρος και ιδιαίτερα γνωστός στο ευρωπαικό ποδοσφαιρικό χώρο και ο έτερος, νέος, εξελίξιμος και φιλόδοξος. Εκτιμάται ότι οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις ίσως κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας όταν και θα ληφθεί η τελική απόφαση για τον επιθετικό που θα προστεθεί στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Η περίπτωση του Ραίκοβιτς

Οι πιθανότητες απόκτησης ενός ακόμα αμυντικού είναι λίγες αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κάνει μια ακόμα κίνηση ο ΠΑΟΚ για να «γεμίσει» ακόμα περισσότερο το ρόστερ του με δεδομένο ότι θα επιχειρήσει να πρωταγωνιστήσει σε τρεις διοργανώσεις. Αν ληφθεί απόφαση απόκτησης αμυντικού, αυτός θα είναι ο Σλόμποταν Ραίκοβιτς με τον οποίο ο Αρνεσεν έχει προσωπικές σχέσεις και επαφές. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σέρβο αμυντικό χρονολογείται από τις αρχές Ιουλίου ωστόσο διάφορα ζητήματα δεν επέτρεψαν να προκύψει συνεργασία. Το ενδεχόμενο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο την τελευταία στιγμή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκλειστεί.

Διαβάστε ακόμη...