Ψάχνει το... restart

Από paokrevolution.net: O ΠΑΟΚ ψάχνει σέντερ φορ και θέλει να τον κλείσει μέχρι τη Δευτέρα έτσι ώστε να μην αναζητήσει μετά δεύτερη επιλογή (δηλαδή παίκτη που δεν έχει ομάδα). Τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα του Ρουμάνου επιθετικού Μαρικά.
Πηγή: paokrevolution.net
Ψάχνει το... restart

Φόρεσε τη φανέλα της Κόνιασπορ το 2014 όταν έμεινε ελεύθερος από την Χετάφε. Την περσινή σεζόν είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξει μόλις σε έξι ματς σκοράροντας μια φορά. Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ήλπιζε ότι θα έχει ξανά τη φανέλα βασικού αλλά αυτό δε συνέβη. Έπαιξε μόλις για έξι λεπτά στο ματς με την Ακισάρ όπου η ομάδα του ήρθε ισόπαλη με 1-1. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις 24 Αυγούστου είχε μιλήσει σε ΜΜΕ της Ρουμανίας: "Φεύγω από την Κόνιασπορ.

Ο προπονητής δεν με υπολογίζει και υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που με κάνουν να θέλω να φύγω από την Τουρκία". Ο παίκτης που δε θέλει να χάσει το Euro 2016, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. "Είμαι χαρούμενος που ο Ιορντανέσκου με κάλεσε για τους αγώνες της προκριματικής φάσης αφού γνωρίζει ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Αλλά θέλω να πάω σε μια ομάδα για να παίξω" δήλωσε ο 29χρονος που είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ με τη φανέλα της Σαχτάρ στη φάση των ομίλων πριν από δέκα χρόνια περίπου. Αμέσως μετά είχε αγωνιστεί στην Στουτγάρδη, στη Σάλκε και στη Χετάφε πριν μετακομίσει στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη...