Έπαιξε για Ντε Φλάαρ

Από thessports.gr: Το ότι ο Φρανκ Άρνεσεν έψαξε όλες τις... πτυχές Κόστα και προσπάθησε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο είναι δεδομένο, κι ας μην το παραδέχεται κανείς στον ΠΑΟΚ, για ευνόητους λόγους.
Πηγή: thessports.gr
Έπαιξε για Ντε Φλάαρ

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου (1.200.000 ευρώ για αυτή τη σεζόν) είναι βαρύ κι ασήκωτο, σε σχέση πάντα με την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται, αλλά οι όποιες προσπάθειες έγιναν ως τώρα, δεν είχαν αποτέλεσμα.
Ο Άρνεσεν θα προτιμούσε να φύγει ο Κόστα για να φέρει έναν άλλο κεντρικό αμυντικό, και στην Κοπεγχάγη έλεγε ότι "ο ΠΑΟΚ θα πάρει στόπερ, μόνο αν φύγει κάποιος απ΄ αυτούς που υπάρχουν", και ο Μαλεζάς με τον Βίτορ, δεν γίνεται να φύγουν.
Μανατζερικές πηγές από την Ολλανδία, αναφέρουν ότι ο Ρον Ντε Φλάαρ απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν το όποιο ενδιαφέρον υφίσταται ακόμη ή σταμάτησε.

Ο Ντε Φλάαρ ανήκει στο γραφείο του Μάικλ Στέφενς, γιου του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, μετά την Αλκμάαρ και την Φέγιενορντ έπαιξε τα τελευταία τρία χρόνια στην Άστον Βίλα και έμεινε ελεύθερος.
Πέρσι το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί γι αυτόν και ο Φαν Χάαλ, για να τον πάρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας (βασικός σε όλα τα ματς), αλλά στην τελευταία σεζόν οι μετοχές του έπεσαν, καθώς λόγω τραυματισμών έπαιξε μόνο σε 20 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρόλα αυτά, στα 30 του (γεννήθηκε στις 16/2/1985), παραμένει στόπερ υψηλού επιπέδου, πριν από μία εβδομάδα κυκλοφόρησε ότι θα υπογράψει στην Σάουθάμπτον, όπου προπονητές είναι Ολλανδοί (Ρόναλντ και Έρβιν Κούμαν), αλλά ακόμη δεν υπέγραψε.
Ο Ντε Φλάαρ ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που μπορούν να υπογράψουν ως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη...