Ανταλλαγή Περέιρα-Mαρικά!

Από inpaok.com: Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK υπήρξε πρόταση της Κόνιασπορ για ανταλλαγή του Φακούντο Περέιρα με τον Τσιπριάν Μαρικά την οποία εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Ανταλλαγή Περέιρα-Mαρικά!

Οι δύο ομάδες συζητούν πλέον με τους ποδοσφαιριστές και αν τα βρουν, τότε δεν αποκλείεται οι «ασπόμαυροι» να προχωρήσουν σε αυτή την μεταγραφική κίνηση.

Ο Μαρικά απασχολεί τα τελευταία τρία χρόνια τον Δικέφαλο, αφού από την εποχή που αγωνιζόταν στην Χετάφε οι ασπρόμαυροι προσπάθησαν, να τον αποκτήσουν, χωρίς επιτυχία. O Ρουμάνος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αυτό είναι ένα ιδιαίτερο προσόν, που εκτιμάει και ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο έμπειρος επιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Εθνικής Ρουμανίας και είναι 29 ετών. Ο Μαρικά έχει φορέσει κατά σειρά τις φανέλες των Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Στουτγκάρδη, Σάλκε και Χετάφε. Με την Εθνική Ρουμανίας έχει 70 συμμετοχές και 25 τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 257 ματς και έχει πετύχει 58 τέρματα.

Πρόπερσι στην Χετάφε ήταν βασικός με έξι γκολ σε 27 ματς ενώ πέρσι στην Τουρκία λόγω τραυματισμών, αγωνίστηκε σε 7 ματς και είχε ένα γκολ. Φέτος αγωνίστηκε κανονικά στις 16 Αυγούστου στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Μαρικά θέλει να φύγει από την Τουρκία καθώς δεν αισθάνεται καλά.

Είχε πρόβλημα και με συμπαίκτη του αλλά και με τους οπαδούς της Κόνιασπορ, που δεν τον θέλουν, λόγω του ότι δεν αγωνίστηκε σχεδόν καθόλου όλη την περσινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...