«Οι συμπαίκτες μου υποδέχθηκαν καλά»

Από metrosport.gr: Δηλώσεις στον Τύπο της Σλοβακίας έκανε ο Έρικ Σάμπο κι αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Οι συμπαίκτες μου υποδέχθηκαν καλά»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σιγά-σιγά συνηθίζω, οι νέοι μου συμπαίκτες με δέχθηκαν καλά και λόγω αυτού αισθάνομαι όμορφα. Μένω σε ξενοδοχείο ακόμα, αλλά τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσω και θα είμαι στην ίδια γειτονιά με τον Ρόμπερτ Μακ.»

-Με ποιους συμπαίκτες περνάς πιο πολύ χρόνο;

«Με όλους τους νέους παίκτες που μένουν και αυτοί στο ξενοδοχείο. Με τον Ζάιρο, τον Ροντρίγκες, τον Λέοβατς, τον Τσίμιροτ, όλοι τα πάμε καλά μεταξύ μας. Από το ξενοδοχείο κάθε μέρα μας παίρνει αυτοκίνητο και μας πάει στο προπονητικό κέντρο.»

-Υπάρχει κάτι που δεν έχεις συνηθίσει έως τώρα;

«Στην αρχή είχε πολύ ζέστη, ακόμα και τώρα το θερμόμετρο δείχνει τριάντα βαθμούς, αλλά εντάξει το συνηθίζεις.»

-Πως σου φάνηκε το ντεμπούτο σου με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη;

«Ήρθαν είκοσι χιλιάδες οπαδοί να μας δουν, θέλαμε τη νίκη για να τους ευχαριστήσουμε, αλλά στην επίθεση δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Αυτό θα το διορθώσουμε.»

-Έπαιξες στην ίδια θέση που έπαιζες στην Σπάρτακ;

«Ο προπονητής μας, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να παίξουμε με σύστημα 4-3-3 στο πρώτο ημίχρονο έπαιξα στα πλάγια, αλλά στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκα ως αμυντικός μέσος.»

-Για την εμφάνιση του Μακ στον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι είπε:

«Ο Μακ σε αυτό το παιχνίδι ήταν απλά φανταστικός.»

-Θα κάνεις μαθήματα για να μάθεις ελληνικά;

«Όχι, αλλά ήδη ξέρω κάποια βασικά πράγματα, όπως να χαιρετάω, να ζητάω κάτι, αλλά και να λέω ευχαριστώ. Ωστόσο, θα κάνω εντατικά μαθήματα αγγλικών.»

-Ήταν έκπληξη για σένα η κλήση σου στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας;

«Η κλήση μου με εξέπληξε και με χαροποίησε ταυτόγχρονα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήμουν στην ομάδα, αλλά βελτιώθηκα μέσα σε αυτό το διάστημα.»

Διαβάστε ακόμη...