Τι παίζει με Ντενίς

Από thessports.gr: Στις συζητήσεις του Φρανκι Άρνεσεν με την Αταλάντα κι αφού άρχισε να... στραβώσει η υπόθεση του δανεισμού του Μποάκιε, οι αξιωματούχοι της ιταλικής ομάδας πρότειναν στον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να του δώσουν έναν άλλο ποδοσφαιριστή τους, τον 33χρονο Αργεντίνο σέντερ φορ, Χερμάν Ντενίς.
Πηγή: thessports.gr
Τι παίζει με Ντενίς

Η πληροφορία κυκλοφόρησε χθες το βράδυ σε μανατζερικούς κύκλους στην Ελλάδα, ως πρόταση της Αταλάντα μπορεί να υφίσταται, αλλά γνωρίζοντας τον τρόπο που λειτουργεί ο Άρνεσεν και την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Αργεντίνος σέντερ φορ, μάλλον για απίθανο σενάριο πρόκειται.
Ο Ντενίς, που είναι 7 χρόνια στην Ιταλία, έχει παίξει σε Νάπολι και Ουντινέζε, πριν πάει στην Αταλάντα το 2012, αλλά η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.

Πέρσι ήταν αρχηγός της Αταλάντα, έβαλε 8 γκολ σε 32 αγώνες, αλλά φέτος δεν ξεκίνησε ακόμη, καθώς έχει ένα πρόβλημα στο χόνδρο και θα μείνει εκτός άλλες 2-3 εβδομάδες.
Το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα δεδομένα της Αταλάντα, που θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του (ισχύει ως το 2017), αλλά δύσκολα θα βρει τη λύση στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...