Κονόνοφ: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Όλεγκ Κονόνοφ, έχει βρεθεί ως προπονητής της Καρπάτι Λβιβ, αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του, τόνισε ότι πλην της Ντόρτμουντ, οι άλλες ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για πρόκριση
Πηγή: metrosport.gr
Κονόνοφ: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Ντόρτμουντ χωρίς αμφιβολία, είναι το φαβορί του ομίλου και ένας βασικός διεκδικητής της διοργάνωσης. Οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο και έχουν περίπου ίδιες πιθανότητες για πρόκριση.

Και οι τρεις αντίπαλοι μου είναι πολύ γνωστοί. Τη Μπορούσια Ντόρτμουντ την αντιμετώπισα σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, όταν δούλευα στην Καρπάτι Λβιβ. Τότε είχαμε χάσει με 3-4 στο Λβιβ, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ συναρπαστικό και κράτησε σε όλους το σασπένς ως το τέλος.

Ως προπονητής της Καρπάτι, έχω παίξει και με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και καταφέραμε να είμαστε καλοί απέναντι στην ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με παράδοση, η ατμόσφαιρα στο στάδιο της Θεσσαλονίκης είναι πολύ καλή και το να παίζεις αντίπαλος με αυτή την ομάδα, είναι πάντα δύσκολο.

Για τη Γκαμπάλα, ξέρω τον προπονητή τους, τον Γκρίγκορτσουκ. Είναι ένας καλός ειδικός που έχει δουλέψει και σε ουκρανικές ομάδες. Εφερε πρόσφατα τη Τσερνομόρετς στο Γιουρόπα Λιγκ και η ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Στη Γκαμπάλα έχει διάφορους παίκτες από την Ουκρανία, που επίσης τους ξέρω και είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να υπολογίσουμε.

Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να δώσουμε τα πάντα, όλη την ενέργεια μας και να προσπαθήσουμε να περάσουμε από τον όμιλο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε από κάθε αντίπαλο, ακόμα και από τη Ντόρτμουντ».

Διαβάστε ακόμη...